Sport

Ultraşii Craiovei, mesaj oribil după “trădarea” lui Băluţă: “Condoleanţe familiei!”

Ultrașii Universității Craiova au postat un mesaj oribil după ce Alexandru Băluță i-a „trădat” pe olteni. Fotbalistul urmează să semneze cu FCSB.
12.06.2023 | 23:33
Ultrasii Craiovei mesaj oribil dupa tradarea lui Baluta Condoleante familiei
Ultrașii Universității Craiova au reacționat dur după transferul lui Băluță la FCSB: Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Alexandru Băluță, fostul fotbalist al Universității Craiova, este la un pas să devină noul jucător al celor de la FCSB. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că fotbalistul de 29 de ani a acceptat din partea lui Gigi Becali fix aceeași sumă pe care Mihai Rotaru era dispus să o ofere pentru revenirea în Bănie.

Ultrașii Craiovei, mesaj oribil după „trădarea” lui Alexandru Băluță: „Condoleanțe familiei!”

Cei patru ani petrecuți de Alexandru Băluță în tricoul Universității Craiova au fost trecuți cu vederea de ultrașii Peluzei Nord. Mijlocașul ofensiv a rămas liber de contract după despărțirea de Puskas Academy și era așteptat de suporteri în Bănie.

ADVERTISEMENT

Totuși, mijlocașul care a evoluat în ultimii doi ani și jumătate în Ungaria a avut alte intenții. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Alexandru Băluță a „trădat” Universitatea Craiova pentru FCSB și a acceptat un salariu de 20.000 de euro lunar și 100.000 de euro la semnătură.

Ultrașii Peluzei Nord au reacționat dur după anunțul transferului lui Alexandru Băluță la FCSB. Oltenii au postat un mesaj oribil pe pagina de Facebook: „Condoleanțe familiei!”, au scris ultrașii „alb-albaștrilor”.

ADVERTISEMENT

Alături de acest mesaj, Peluza Nord a postat o fotografie cu Alexandru Băluță în culorile alb-negru. De asemenea, oltenii au scris pe fotografie data nașterii fotbalistului și ziua în care Alexandru Băluță ar putea semna contractul cu FCSB.

Mihai Rotaru, reacție dură după ce Alexandru Băluță a „trădat” Craiova pentru FCSB: „Nu mai există pentru mine”

Alexandru Băluță s-a transferat în 2018 în lotul Slaviei Praga. Cehii plăteau 2,65 de milioane de euro Universității Craiova. După ce a trecut pe la Slovan Liberec, extrema a jucat în ultimii ani la Puskas Academy din Ungaria.

ADVERTISEMENT

Rămas liber de contract, oltenii erau entuziasmați pentru o revenire a fotbalistului la Universitatea Craiova. Din informațiile FANATIK, Mihai Rotaru ajunsese la o înțelegere verbală cu fotbalistul, însă la botezul lui Alexandru Mitriță, Băluță a lăsat de înțeles că vrea să meargă la FCSB.

„Eu nu vorbesc despre persoanele care nu mai există pentru mine şi pentru Craiova!”, a declarat Mihai Rotaru, pentru FANATIK. Alex Băluță urmează să fie prezentat marți de FCSB, fiind primul transfer oficializat de roș-albaștri în perioada de transferuri din vară.

ADVERTISEMENT

Potrivit Transfermarkt, Alexandru Băluță are o cotă de piață de 700.000 de euro. Jucătorul de 29 de ani a adunat 6 selecții la naționala României, reușind să înscrie o singură dată. În tricoul oltenilor, Alex Băluță a adunat 141 de partide, a marcat 28 de goluri și a oferit 16 pase decisive.


  • 6,00 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „Câștigător Liga 1 sezonul viitor: Universitatea Craiova”

ADVERTISEMENT