Life

Cum a vrut o mamă din Cluj să-şi educe copilul pe care îl considera prea răsfățat. Solicitarea ei a înfuriat pe toată lumea

O mamă din Cluj a vrut să își educe fiica pe care o considera prea răsfățată, dar a primit o mulțime de critici când a dezvăluit ce voia să facă.
03.03.2023 | 08:28
Cum a vrut o mama din Cluj sasi educe copilul pe care il considera prea rasfatat Solicitarea ei a infuriat pe toata lumea
Cum a vrut o mamă din Cluj să-şi educe copilul de cinci ani. Foto ilustrativ: Pixabay
ADVERTISEMENT

O mamă din Cluj a vrut să își aduce copilul și a cerut ajutor pe rețelele de socializare, dar solicitarea ei a făcut pe multă lume furioasă.

Cum a vrut o mamă din Cluj să-şi educe copilul de cinci ani

Totul a pornit după ce mama a observat că fiica ei de doar cinci ani are o atitudinea prea răsfățață și nu apreciază niciodată ceea ce are.

ADVERTISEMENT

Așa că femeii i-a venit o idee simplă, dar care a strânit multe reacții negative. Mama a vrut să o „educe” pe fiica ei și să îi arate ce bine trăiește în comparație cu alții copii.

„Salutări. Aș dori să-mi recomandați un loc unde e sărăcia mare. Să nu fie departe de Cluj. Mulți posibil să aveți o reacție ciudată sau rea, dar aș dori să-mi duc fata (5 ani) să vadă că sunt mulți copii care nu au jucării, nu au ce mânca, etc”, a scris femeia.

ADVERTISEMENT

Ce răspuns a primit mama care voia să-și educe copilul răsfățat

De aceea, femeia voia să afle locuri unde „e sărăcia mare” pentru a fiica ei răsfățată de cinci ani să vadă ce fel de viață ar fi putut avea și să aprecieze cât este de norocoasă.

Dorința mamei respective era ca fiica ei să își schimbe atitudinea și spera ca acest lucru să se întâmple ca ea văzând copiii mult mai nefericiți.

ADVERTISEMENT

La orice mâncare zice bleah, nimic nu e bine. Degeaba îi explic că mulți copii nu au cât are ea, și mulți ar fi fericiți să mănânce ce mănâncă ea! Vreau să vadă cu ochii ei! Poate se schimbă atitudinea ei. Mulțumesc!”, a scris mămica pe rețelele de socializare.

Răspunsul de pe rețelele de socializare a venit rapid, dar nu a fost exact ce și-ar fi dorit mama, deși ea însăși a intuit că va avea parte de multe reacții negative.

ADVERTISEMENT

Mulți oameni au criticat-o, ba chiar au scos la iveală faptul că i-ar putea produce fiicei sale niște traume dacă vrea să o pedepsească în acest fel.

ADVERTISEMENT
Tags: