Life

Bianca Drăgușanu, dar special pentru fiica sa și a lui Victor Slav. Cu ce a așteptat-o la grădiniță

Bianca Drăgușanu, cadou inedit pentru fetița sa și a lui Victor Slav. Ce a primit Sofia de la fosta asistentă a lui Dan Capatos.
15.02.2023 | 18:01
Bianca Dragusanu dar special pentru fiica sa si a lui Victor Slav Cu ce a asteptato la gradinita
Bianca Drăgușanu, cadou inedit pentru fetița sa și a lui Victor Slav. Ce a primit Sofia de la fosta asistentă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare de la Kanal D a pregătit un dar special pentru fiica sa și a primului ei soț, fostul iubit al artistei Anda Adam. Cu ce a așteptat-o vedeta la grădiniță pe micuța care este extrem de răsfățată de mama sa.

Bianca Drăgușanu, cadou inedit pentru fetița sa și a lui Victor Slav. Ce a primit Sofia de la fosta asistentă

Bianca Drăgușanu nu se uită la bani când vine vorba de confortul și educația fetiței sale, Sofia. Copila are numeroase jucării, haine de firmă și recent a primit un cadou inedit de la blondina care i-a dat viață în urmă cu 6 ani.

ADVERTISEMENT

Micuța a fost așteptată în fața grădiniței cu un buchet imens de trandafiri galbeni și roz deschis. Fiica vedetei s-a bucurat când a văzut florile pe scaunul din față a mașinii, precizând că a știut din prima secundă că au fost cumpărate pentru ea.

„Știam că sunt flori, mami. Am văzut acolo… da, îmi plac, dar mi-ai zis că vii cu cățelul”, este reacția pe care o are Sofia într-o filmare distribuită de mama sa pe pagina de Instagram, unde i-a promis că va pleca după animalul de companie.

ADVERTISEMENT

Ulterior, Bianca Drăgușanu a distribuit un videoclip în care apare cu patrupedul său care a fost, din nou, la salonul de înfrumusețare. Specialiștii au avut grijă ca animalul să fie îngrijit, ieșind cu coada și cu urechile vopsite roz.

Sofia
Sofia, încântată de buchetul de trandafiri primit de la mama sa. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Bianca Drăgușanu, o mamă care-și răsfață copilul

Patrupedul este din rasa Pomeranian și costă câteva mii de euro. Și acesta a fost un cadou primit de Sofia în urmă cu ceva vreme. Bianca Drăgușanu și fiica sa i-au pus numele Chanel, blondina postând frecvent imagini pe social media alături de el.

ADVERTISEMENT

„Pe mine întreținerea cățelului mă costă 1.000 euro pe lună, cu mâncare, cu spa, pampers, iau mâncare specială pentru pomeranieni că nu este orice cățel pe care l-ai luat și l-ai lăsat.

Are șampoane speciale. Ar trebui să-i dau la femei poză cu carnetul cățelului, să-i spun numele salonului ca să meargă să-l cerceteze”, a spus fosta asistentă TV la un moment dat la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Bianca Drăgușanu recunoaște că își răsfață foarte mult copilul. La polul opus, tatăl ei, Victor Slav, susține că îi pune anumite limite și încearcă să nu-i cumpere toate lucrurile pe care aceasta le cere.

ADVERTISEMENT