Life

Cum arată acum Ana, prima soție a lui Alex Velea. S-a transformat total după ce a plecat din țară

Prima soție a lui Alex Velea a dispărut de aproape 7 ani din lumina reflectoarelor.
05.08.2021 | 13:55
Cum arata acum Ana prima sotie a lui Alex Velea Sa transformat total dupa ce a plecat din tara
Cum arată acum Ana, prima soție a lui Alex Velea. S-a transformat total după ce a plecat din țară. Sursă foto: Unica
ADVERTISEMENT

Frumoasa mulatră, în vârstă de 36 de ani, a respectat înțelegerea pe care a avut-o cu Alex Velea și a dispărut din lumina reflectoarelor după divorț.

Ana a plecat în Anglia, acolo unde locuiesc doi dintre frații ei. Apoi se pare că s-a mutat la rudele sale din Africa de Sud, acolo unde a locuit și în copilărie.

ADVERTISEMENT

Cum arată acum Ana, prima soție a lui Alex Velea. S-a transformat total după ce a plecat din țară

Alex Velea și Ana au fost căsătoriți timp de patru ani. După divorț, Ana a terminat Facultatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila”, specializarea Psihiatrie. Aceasta și-a deschis un cabinet în București, dar afacerea nu a mers foarte bine.

După ce a divorțat de cântăreț, frumoasa brunetă a dispărut. Nimeni a știut pentru o perioadă nimic despre ea. Aceasta s-a schimbat radical, afișând și un look total nou.

ADVERTISEMENT
Ana
Fosta soție a lui Alex Velea

S-a aflat că este în Marea Britanie acolo unde locuiesc doi dintre frații săi. Pentru o perioadă a lucrat ca medic la organizația National Health Service.

Potrivit WOWbiz, aceasta s-ar fi mutat apoi în Africa unde este implicată în mai multe proiecte umanitare. De altfel aceasta a locuit aici până în adolescență. La vârsta de 15 ani s-a mutat cu mama sa și cei patru frați în România.

ADVERTISEMENT

Ce spunea Alex Velea despre fosta sa soție

Într-un interviu acordat în urmă cu mai mulți ani, Alex Velea explica de ce nu a funcționat căsnicia cu Ana.

“Acum câțiva ani am avut o perioadă în care nu mă regăseam, când eram căsătorit cu Ana, de aceea nu a funcționat căsnicia. Nu eram Alex Velea pe care l-au crescut părinții mei.

ADVERTISEMENT

S-a întâmplat înainte să o cunosc pe Antonia. Nici cu familia mea nu vorbeam, că nu mă simțeam eu mândru.

Îmi doream o familie de care nu aveam parte, am format-o alături de Antonia, ea mi-a dat ceea ce mi-am dorit”, spunea cântărețul.

Alex Velea are o relație cu Antonia și au împreună doi băieți, Dominic și Akim. De curând, Alex Velea și-a cerut iubita în căsătorie.

ADVERTISEMENT
Tags: