Life

Cum arată acum Andreea Marin. Nu i-a fost rușine să vină așa la TV

12.02.2021 | 22:22
Cum arata acum Andreea Marin Nu ia fost rusine sa vina asa la TV
ADVERTISEMENT

Andreea Marin a trecut prin mai multe schimbări în ultima vreme, mai ales la nivelul siluetei, unde a pus câteva kilograme în plus, iar acum arată cu totul diferit. Pandemia și perioada lungă petrecută acasă a avut urmări nedorite pentru „Zâna Surprizelor”. 

Andreea Marin nu mai arată așa cum o știe toată lumea și nu mai are aceleași forme cu care a intrat în lumea televiziunii. Invitată astăzi în platoul emisiunii „La Măruță”, fanii vedetei au putut vedea că efectele pandemiei asupra corpului.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la TVR2 a făcut și gușă, detaliu care s-a observat atunci când a fost filmată din profil. Șatena a încercat să-și ascundă kilogramele cu ajutorul unui costum în linii masculine.

Cum arată acum Andreea Marin. Nu i-a fost rușine să vină așa la TV

Andreea Marin arată foarte bine la cei 46 de ani pe care i-a împlinit în luna decembrie a anului trecut, însă pandemia nu a fost o perioadă prielnică pentru silueta ei. Vedeta de la Televiziunea Română a încercat cum a putut să ascundă creșterea în greutate, însă un detaliu a ieșit la iveală.

ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr. a venit în platoul emisiunii de la Pro TV pentru a răspunde unor întrebări incomode, din cadrul celebrei provocări a lui Cătălin Măruță, „Spui tot sau îți ia gura foc”.

Sacoul a reușit să-i acopere trupul, însă gușa a ieșit în evidență atunci când a fost filmată din unghiul nepotrivit. Fosta prezentatoare de la „Surprize, surprize” a recunoscut recent că ține o dietă din cauza kilogramelor acumulate de sărbători.

ADVERTISEMENT
Andreea Marin
Andreea Marin a pus câteva kilograme. Colaj: Fanatik

Andreea Marin, supusă unei provocări dificile

Cătălin Măruță i-a pregătit frumoasei prezentatoare niște întrebări cât se poate de incomode, printre care una legată de Mihaela Rădulescu și Lavinia Pârva. Întrebată pe cine ar salva de rechini dintre cele două femei, fosta, respectiv actuala soție a lui Ștefan Bănică Jr., Andreea Marin a ales prima variantă.

„În taină, mă gândesc! Nu e deloc de rău, că ştie să înoate! Răspunsul meu e fără ezitare Mihaela Rădulescu”, a declarat aceasta.

ADVERTISEMENT

Mai mult, vedeta a fost întrebată pe cine consideră „scorpie” din showbiz-ul românesc, iar răspunsul ei a venit de îndată: „Dacă mă uit la canapeaua aia, Iulia Albu! Da, e asumată treabă!”

ADVERTISEMENT