Life

Cum arată acum fiica de 19 ani a lui Leonard Doroftei. Vanessa are o frumusețe ieșită din comun, moștenită de la mama ei

Vanessa, fiica lui Leonard Doroftei, impresionează prin frumusețea sa, moștenită de la mamă. Cum arată acum, la cei 19 ani.
28.04.2023 | 09:12
Cum arata acum fiica de 19 ani a lui Leonard Doroftei Vanessa are o frumusete iesita din comun mostenita de la mama ei
Cum arată fiica lui Leonard Doroftei la 19 ani. Vanessa e superbă. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Leonard Doroftei se mândrește cu fiica lui. Vanessa are în prezent 19 ani și face furori cu frumusețea sa răpitoare, moștenită de la mamă. Tânăra are planuri mari pentru viitor, căci vrea să îmbrățișeze o meserie pe cât de plăcută, pe atât de grea.

Cum arată la 19 ani unica fiică a lui Leonard Doroftei. Are o frumusețe răpitoare

Leonard Doroftei a rămas în istoria țării ca unul dintre cei mai buni boxeri români. Acum are 53 de ani, este stabilit în Canada cu întreaga familie, soția și cei trei copii, mai exact, doi băieți pe nume Adrian (27 ani) și Alex (24 ani), și o fiică, pe nume Vanessa (19 ani).

ADVERTISEMENT

Fostul pugilist a oferit copiilor o educație frumoasă, astfel că în momentul de față cu toții sunt realizați și le merge bine profesional. Mezina familiei, totuși, rămâne în centrul atenției, mai ales că are un fizic de invidiat. Tânăra nu este doar frumoasă, ci și foarte deșteaptă.

Ce carieră vrea să urmeze Vanessa Doroftei

Vanessa Doroftei își dorește să devină medic, conform spuselor tatălui său. Pentru asta se pregătește intens, în prezent fiind la un colegiu de prestigiu, din Montreal. Părinții o susțin în alegerea ei, iar Leonard Doroftei are numai cuvinte de laudă pentru unica lui fată. ”Norocul ei că seamănă cu maică-sa”, spune fostul sportiv.

ADVERTISEMENT

”Adrian, băiatul cel mare, lucrează în domeniul imobiliar, îi merge foarte bine. Alex abia a terminat și el Facultatea de Fizică, în țară, la Măgurele, și a venit aici, alături de noi. Are și el un job foarte bun. 

Vanessa e la colegiu și, din discuțiile pe care le mai avem așa, la o masă, sperăm că vom avea și un doctor în familie. Monica lucrează și ea, la aeroport, dar mai mult așa, ca să aibă activitate. Ea e șefa, ea ține familia unită”, declara Leonard Doroftei, într-un interviu pentru GSP, scrie Libertatea. 

ADVERTISEMENT

Deși multe tinere de vârsta sa sunt foarte active pe rețelele de socializare, Vanessa postează destul de rar. Pe contul de Instagram are doar 6 postări, pe care le afișează doar urmăritorilor, aceștia fiind într-un număr de aproape două mii.

La rândul său, Leonard Doroftei are puține fotografii recente cu fiica sa, pe rețelele de socializare. Într-o postare de la jumătatea lunii aprilie, de pe facebook, și-a impresionat admiratorii, care au lăsat doar comentarii pozitive la adresa lui și a Vanessei.

ADVERTISEMENT
Doroftei si fiica lui
Vanessa, fiica lui Doroftei, la 19 ani. Sursa foto: facebook

 

”Seamănă cu amândoi! Un copil reușit din oameni frumoși și buni. Să vă trăiască!”/ ”Să îți dea Dumnezeu multă sănătate, multe clipe de fericire și multe împliniri sufletești”, sunt o parte dintre reacțiile oamenilor la postarea fostului pugilist.

Cu ce se ocupă Leonard Doroftei în Canada

Leonard Doroftei s-a mutat în Canada acum câțiva ani, după ce s-a retras din cariera de pugilist și la o afacere din Ploiești, un restaurant. Fostul sportiv a spus că vrea să se stabilească pentru totdeauna în Canada, iar aici și-a deschis o sală de box, unde antrenează copii.

ADVERTISEMENT
Tags: