Life

Cum arată acum Mihăiță, fiul lui Lili din La Bloc. A venit pe lume în timpul filmărilor de la Pro TV

Mihăiță, fiul lui Lili din La Bloc, are acum 18 ani și a fost surprins alături de mama lui. S-a născut în timpul filmărilor pentru serialul de la Pro TV.
06.12.2022 | 22:30
Cum arata acum Mihaita fiul lui Lili din La Bloc A venit pe lume in timpul filmarilor de la Pro TV
Mihăiță, fiul lui Lili din La Bloc. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihăiță era fiul lui Costel și al lui Lili Jurcă din serialul La Bloc, iar acum a ajuns la vârsta de 18 ani. Acesta a venit pe lume în timpul filmărilor pentru sitcom-ul de la Pro TV.

Cum arată la 18 ani Mihăiță, fiul lui Lili din serialul La Bloc

Mariana Dănescu și Dragoș Moștenescu i-au interpretat pe Lili și pe Costel Jurcă în celebrul serial care a făcut furori la începutul anilor 2000.

ADVERTISEMENT

Din distribuția serialului au făcut parte și alte nume cunoscute din România. Printre acestea se numără Alina Chivulescu, Mihai Coadă, Dana Rogoz, Tili Niculae și Laura Cosoi.

Actrița a rămas în istoria postului de televiziune după ce l-a născut pe fiul ei, Mihai, chiar în timpul filmărilor.

ADVERTISEMENT

Mihai a crescut, iar de la primul episod în care a apărut la TV au trecut aproape 18 ani. Fiul Marianei Dănescu este acum un tânăr înalt și arătos, după cum se vede din imaginile realizate de cancan.ro.

Mihăiță a fost surprins alături de mama sa la o secție de Poliție din Capitală. Tânărul se pregătește de susținerea examenului pentru permisul de conducere și a așteptat răbdător la coadă, împreună cu femeia care i-a dat viață.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, tânărul i-a cedat locul liber mamei sale, care ținea în mână actele necesare.

Mariana Dănescu, dezvăluiri despre nașterea fiului ei

Încă de când a venit pe lume fiul ei, Mariana Dănescu a fost în culmea fericirii. În timpul filmărilor pentru sitcom-ul difuzat în perioada 2002 – 2007, actrița nu se aștepta să aibă un copil.

ADVERTISEMENT

Atunci când actrița a aflat despre sarcină, producătorii au fost nevoiți să schimbe scenariul serialului de comedie.

Regizorii au venit cu ideea de a include evenimentul nașterii în La Bloc, iar Mariana Dănescu a fost de acord cu acest lucru, mai ales că era foarte fericită că urma să devină mamă.

“La filmări Mihai a învăţat cum îi cheamă pe fiecare şi îi striga, pe unii cu numele real, pe alţii cu cel al personajului din serial.

‘Colegul’ Mihai venea însoţit de bona lui, oricum el venea mai târziu, ca ‘vedetele’. Avea şi o cameră separată cu toate ‘condiţiile’.”. a declarat interpreta lui Lili din La Bloc, potrivit Libertatea.

Lucrurile au decurs conform planului la venirea pe lume a lui Mihăiță, care a devenit cunoscut drept “primul copil născut în direct la Pro TV”.

Ceilalți actori l-au îndrăgit imediat pe micuț încă din prima zi de filmare. Acesta se simțea foarte bine pe platoul de filmare și avea toate cele necesare.

Mariana Dănescu a dezvăluit cum a reușit să-l facă pe fiul ei să-l strige “tata” pe actorul care era tatăl lui în serial.

“Pe tatăl din film îl striga ‘Costel’. Ca să spună ‘tata’ în timpul filmărilor îi arătam o fotografie de-a tatălui adevărat şi Mihăiţă îl striga imediat!

Cea mai mare surpriză a fost când, văzându-mă la televizor în timp ce se difuza serialul a zis tare şi fericit ‘mama’!

Era foarte mic şi s-a dus spre ecran şi m-a pupat. A fost prima dată când m-a recunoscut.”, a mai povestit Mariana Dănescu, conform sursei menționate mai sus.

ADVERTISEMENT