Life

Cum arată acum și ce s-a ales de Cristi din Banat. Era viral în urmă cu șapte ani

Ce s-a ales de Cristi din Banat? Bărbatul făcea furori în anul 2015 când melodia sa, Ca o apă cristalină, a devenit virală pe internet.
09.10.2022 | 17:41
Cum arata acum si ce sa ales de Cristi din Banat Era viral in urma cu sapte ani
Cum arată acum Cristi din Banat. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristi din Banat și-a câștigat popularitatea după ce a lansat pe YouTube piesa Ca o apă cristalină, în urmă cu 7 ani. Atât versurile cât și clipul video au reușit să amuze publicul, iar melodia a devenit rapid virală, la fel și autorul ei. Cum s-a schimbat el odată cu trecerea anilor.

Ce face acum Cristi din Banat, artistul devenit viral cu piesa Ca o apă cristalină

În era internetului, este foarte ușor pentru oameni simpli să ajungă virali. Este și cazul lui Cristi din Banat, care în urmă cu 7 ani cucerise YouTube-ul și rețelele de social media după ce a lansat melodia Ca o apă cristalină.

ADVERTISEMENT

Amuzantă prin versuri și clip video, internauții au făcut rapid piesa cunoscută și l-au transformat pe autorul acesteia într-o adevărată vedetă.

În trecut, Cristi din Banat era activ pe rețelele sociale, unde reușea să-și distreze și șocheze fanii cu postările pe care le făcea.

ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului s-a costumat și transformat în Sofia Vicoveanca, s-a fotografiat printre morminte și le-a adus zâmbetul pe buze urmăritorilor săi.

Totuși, de câțiva ani, Cristi din Banat s-a ținut departe de lumina reflectoarelor. Nu mai este la fel de activ în online, dar încă mai publică imagini cu el sau promovează anumite produse, asemenea influencerilor consacrați. 

ADVERTISEMENT

Cristi din Banat și-a pus acid în buze

Adeptul schimbărilor, Cristi din Banat a apelat la o intervenție de mărire a buzelor și începuse un tratament  hormonal de creștere a sânilor, în urmă cu câțiva ani, după cum notează SpyNews.ro. 

La acea vreme, Cristi din Banat era mai mult decât mulțumit de felul în care arată, fiind mereu atent la aspectul său fizic și la imaginea pe care o prezintă în fața lumii.

ADVERTISEMENT

Mai mult, încă se fotografiază în timp ce testează diferite măști pentru ten. De altfel, artistul a părăsit România și a plecat peste hotare pentru a începe o nouă viață.

ADVERTISEMENT