Life

De pe Tik Tok, la Românii au talent. Florin Mîndru a venit la PRO TV ca să-și caute iubită. Ce îl atrage la Andra

Tânărul devenit celebru pe Tik Tok pentru replica „Kiss. Love” a făcut senzație cu declarațiile pe scena Românii au talent. Ce le-a spus celor patru jurați și ce compliment i-a făcut Andrei?
18.02.2022 | 21:26
De pe Tik Tok la Romanii au talent Florin Mindru a venit la PRO TV ca sasi caute iubita Ce il atrage la Andra
Florin Mîndru a dezvăluit ce îl atrage la Andra. Sursa: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Florin Mîndru are 25 ani, este din comuna Sărmaș, județul  Harghita și a venit la Românii au talent pentru a-și căuta o iubită, după cum chiar el mărturisește.

Tânărul a devenit un fenomen pe Tik Tok în urma filmulețelor în care le face declarații de dragoste fetelor și care îi amuză pe ceilalți utilizatori.

ADVERTISEMENT

Momentul a fost unul care i-a distrat pe cinste pe cei patru jurați. Andra nu a trecut neobservată de către concurent, care i-a făcut un compliment inedit.

Florin Mîndru a mers la Românii au talent pentru a-și căuta iubită

Florin Mîndru a venit la Românii au talent pentru a căuta o fată cu care să-și întemeieze o familie, pentru că, spune el, chiar dacă în satul lui sunt oameni de treabă, care se ajută reciproc, la capitolul potențiale iubite, lucrurile nu stau la fel de bine.

ADVERTISEMENT

„Am încercat eu pe propria piele. Am încercat cu foarte multe să am o relație și nu prea merge, căci ele vor aventuri, bani și mașini, ceva serios nu. Eu îmi caut și pe Tik Tok și pe Facebook.

Fetelor le place de mine, dar nu prea sunt cinstite, că spun că sunt singure, dar, de fapt, ele au iubit. Merg la Românii au talent ca să-mi încerc și eu norocul. Ar fi super să întâlnesc o domniță faină. Abia aștept să ajung la București, să văd capitala și să bag fetele în boală. ”,  a spus Florin Mîndru.

ADVERTISEMENT

Tânărul le-a povestit lui Smiley și lui Pavel Bartoș că a avut o relație de 3 ani, însă s-a încheiat în momentul în care iubita l-a înșelat cu vărul lui.

„Pe Tik Tok îmi caut iubită și am 153.000 de urmăritori. Mai improvizez, mai spun o poveste. Am avut o relație de 3 ani, dar degeaba, că m-a înșelat cu un văr de al meu, cel mai bun.”, a dezvăluit Florin Mîndru.

ADVERTISEMENT

„Cum i-ai prins? Ca în piesa aia? O mașină parcată pe dos, pe patul tău și pe muzica ta?”,  a glumit Smiley.

Ce moment a pregătit Florin Mîndru pentru Românii au Talent?

Tânărul, devenit celebru pe Tik Tok, a declarat că a venit să cânte și speră să o facă bine. El a interpretat melodia „Pușca și cureaua lată”, însă nu a reușit să impresioneze, iar momentul a fost oprit de jurați. Înainte de asta, Florin Mândru i-a făcut un compliment inedit Andrei, la cererea comediantului Mihai Bobonete.

„La doamna Andra ce vezi că este mai special, așa?”,  a întrebat juratul.

„Vocea și năsucul.”, a răspuns concurentul.

După ce au auzit acest lucru, Andra, Mihai Bobonete și Dragoș Bucur s-au amuzant copios și au continuat să glumească pe seama celor auzite.

„Mâncu-ți nasul tău. Fii cuminte!”, i-a spus actorul din Las Fierbinți cântăreței.

Cu toate că a apăsat butonul X, Mihai Bobonete i-a oferit un „da” concurentului, pentru că l-a făcut să râdă și i-a apreciat sinceritatea.

ADVERTISEMENT