Life

Cum arată Andreea Esca în costum de baie la 51 de ani. Puțini se așteptau s-o vadă așa pe vedeta de la Știrile Pro TV

Andreea Esca, imagini inedite în costum de baie, la 51 de ani. Foarte puține persoane credeau că o vor vedea în acest fel.
10.09.2023 | 11:57
Cum arata Andreea Esca in costum de baie la 51 de ani Putini se asteptau so vada asa pe vedeta de la Stirile Pro TV
Andreea Esca, imagini inedite în costum de baie, la 51 de ani. Foarte puține persoane credeau că o vor vedea în acest fel. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cum arată soția lui Alexandre Eram în costum de baie la 51 de ani. Puțini se așteptau s-o vadă așa pe vedeta de la Știrile Pro TV. Celebra prezentatoare are o siluetă perfectă pe care o menține prin sport și alimentație sănătoasă.

Andreea Esca, imagini inedite în costum de baie, la 51 de ani. Foarte puține persoane credeau că o vor vedea în acest fel

Andreea Esca a publicat recent câteva imagini inedite în costum de baie, chiar în ziua în care a împlinit 51 de ani. Foarte puține persoane credeau că o vor vedea în acest fel, vedeta fiind o persoană atentă la imaginea publică.

ADVERTISEMENT

Iată că la finalul lunii august știrista le-a arătat tuturor o serie de poze de la piscină. Îmbrăcată într-un costum de baie întreg, de culoare roșie, prezentatoarea de la Pro TV, a atras toate privirile și numeroase comentarii.

Chiar dacă nu a lăsat să se vadă prea mult din piele, pentru că s-a acoperit cu o literă imensă în formă de „A”, știrista tot a făcut furori. Pe lângă urările pentru ziua de naștere, internauții i-au lăsat și mesaje de apreciere.

ADVERTISEMENT

„Încă un an în superbul «parc de distracții», care se numeste… VIAȚĂ! Le mulțumesc celor care își iau bilet lângă mine, ca să ne bucurăm împreună de spectacol”, a scris la acea vreme Andreea Esca pe pagina de Instagram.

Andreea Esca, în costum de baie
Andreea Esca, în costum de baie. la 51 de ani. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Andreea Esca, în formă maximă. Ce face știrista la 51 de ani

Andreea Esca este întrebată adesea cum reușește să se mențină în formă maximă și ce face pentru a arăta mereu impecabilă la cei 51 de ani ai săi. Renumita prezentatoare de la Pro TV este cunoscută pentru faptul că adoră să se distreze și că iubește petrecerile.

ADVERTISEMENT

Celebra știristă face foarte mult sport și are grijă la produsele alimentare pe care le consumă. Vedeta nu are niciun viciu și asta contează enorm pentru tenul său și pentru energia debordantă cu care încântă de fiecare dată.

„Nu știu dacă am cel mai sănătos stil de viață, dar merg la sport dintotdeauna, în mod regulat, orice s-ar întâmpla. Nu am fumat niciodată, nu știu dacă contează, alcool nu prea beau. Beau câte un pahar undeva, așa de gust. Nu e pasiunea mea!

ADVERTISEMENT

Dansez mult, îmi place muzica, am prieteni foarte simpatici, am o familie frumoasă. Toate aceste lucruri, la un loc, reprezintă cumva o viață sănătoasă”, spunea Andreea Esca la un moment dat, în emisiunea Vorbește lumea, de la Pro TV.

ADVERTISEMENT