Life

Cum arată Andreea Marin după ce a slăbit 15 kilograme. Vedeta spune că se simte mai bine ca oricând

Cum arată Andreea Marin după ce a slăbit 15 kilograme? Vedeta a publicat un video și a vorbit despre lupta cu kilogramele nedorite.
26.11.2023 | 19:23
Cum arata Andreea Marin dupa ce a slabit 15 kilograme Vedeta spune ca se simte mai bine ca oricand
Cum arată Andreea Marin după ce a slăbit 15 kilograme. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Marin este mai fericită ca oricând după ce a slăbit 15 kilograme. Vedeta este însă nevoită acum să își și mențină greutatea la care a ajuns. Astfel, ea merge regulat la sala de fitness.

Cum arată Andreea Marin după ce a slăbit 15 kilograme

Andreea Marin a recunoscut recent că a slăbit 15 kilograme recent. Vedeta a urmat o dietă și de asemenea, are grijă să facă și mișcare. Lucrurile nu se opresc însă doar aici.

ADVERTISEMENT

Andreea Marin își dorește să adopte un stil de viață sănătos. De asemenea, vedeta vrea să fie maia activă ca oricând. Drept dovadă, merge la sala de fitness regulat, alături de fiica ei. Cum arată acum aceasta?

Andreea Marin a publicat un videoclip de la sala de fitness. Vedeta a vorbit despre provocarea de a se urca pe bandă și nu numai. De asemenea, ea a făcut și o remarcă legată de vârsta pe care e nevoită să o completeze când face mișcare.

ADVERTISEMENT

Vedeta merge regulat la sală

„Când te dai specialistă și îți convingi copilul ce stă numai cu burta pe carte că și creierul are nevoie de sport, să mai capete si el forțe noi și puțin oxigen. Așa că o conduci la sală, sala aceea la care tu n-ai mai fost dinainte de pandemie, și te hotărăști să urci și tu pe o bandă cât se chinuie ea pe alta, că doar n-o fi foc, și timpul de așteptare trece mai ușor, nu-i așa?

Buuun, te urci, ești pe bandă, ce-a fost mai greu a trecut . Așa crezi tu. Pentru că banda de la sală e de-a dreptul nepoliticoasă și te întreabă câți ani ai de cum dai să alegi programul preferat. Ar putea și ea să aprecieze că îți tremură mâna de emoție când apeși, uitându-te în jur să nu te vadă cineva, “Fat Burn”, dar de unde?!

ADVERTISEMENT

Să-ntrebi o doamnă “de la 0 la 99, ce vârstă aveți?” când răspunsul tău cinstit e “deja 49” n-o fi cumva o ofensă la adresa bunelor maniere?”, a fost o parte din postarea Andreei Marin, care a ținut aș menționeze faptul că este vorba despre un pamflet.

 

Amintim că anterior, vedeta a vorbit despre cum a slăbit 15 kilograme. Ea recunoaște că se simte cu mult mai bine și că de asemenea, a optat pentru un meniu cu adevărat special în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

Are o masă bogată în legume și de asemenea, preferă alimente ceva mai simple. Totodată, ea speră să își păstreze ambiția în continuare astfel încât să ajungă la greutatea pe care și-o dorește. 

ADVERTISEMENT