Life

Cum arată cabana invizibilă și cât costă să te cazezi o noapte în ea. Un român a investit o sumă uriașă ca să construiască locuința „cameleon”. Condițiile sunt de lux

Un român a avut inspirația de a construi în mijlocul naturii o cabană cameleon, iar turiștii se înghesuie să ajungă acolo. Iată cum arată impresionanta locuință, care oferă condiții de cinci stele.
23.11.2023 | 08:00
Cum arata cabana invizibila si cat costa sa te cazezi o noapte in ea Un roman a investit o suma uriasa ca sa construiasca locuinta cameleon Conditiile sunt de lux
Cum arată cabana invizibilă și cât costă să te cazezi o noapte în ea/ colaj: fanatik
ADVERTISEMENT

În ultimii ani, românii care trăiesc în inima orașelor aglomerate și poluate vor să evadeze în natură și să se relaxeze câteva zile. Drept urmare, cazările care oferă o experiență unică sunt la mare căutare. Așa a gândit și Mihai Ursu, un român care a investit o sumă enormă pentru a construi cabana „cameleon”, în Ţara Dornelor.

Cum arată cabana invizibilă din Țara Dornelor

Turiștii preferă cazările care au un farmec aparte, iar Mihai Ursu a decis să le ofere acestora tot ce este mai bun și mai inedit. Mihai Ursu a ales să investească 60.000 de euro într-o locuință invizibilă, în stil scandinav, în Ţara Dornelor. Cabana i-a fermecat deja pe turiști, care și-au făcut deja rezervări aici.

ADVERTISEMENT

Mihai Ursu, proprietarul cabanei invizibile, a declarat că este tare mândru de realizarea sa, mai ales că are și un profit considerabil de pe urma afacerii. Totuși, și investiția a fost una pe măsură. Această cabană este unică la noi în țară și oferă tot confortul celor care îi trec pragul.

Locuința este construită numai din oglinzi

„În spate avem un cub exclusiv din oglinzi, o suprafaţă cu geamuri să se poată vedea natura. Foarte multă intimitate, pentru că se integrează perfect în natură, copacii se reflectă în oglinzi şi, practic, devine invizibilă. Toate cele necesare pentru o minivacanţă în doi, preferabil. Fiind bucătăria complet utilată, veselă, tacâmuri, tot ce este necesar, fiind afară îţi pot face grătar fără probleme”, a declarat Mihai Ursu, conform observatornews.ro.

ADVERTISEMENT

De când a dat-o în funcțiune, cabana este ocupată în fiecare săptămână. Mădălina, o turistă din România, a declarat că a văzut locuința cameleon pe internet și a urmărit disponibilitatea ei pentru anumite weekend-uri. Când a prins loc liber, a făcut rapid o rezervare.

„Am găsit-o pe Instagram. Mi-a plăcut. Foarte multă lume a recomandat-o. Am profitat că este soţul în concediu şi am venit, o recomand pentru familie cu copii. Natură, verdeaţă. De vis, fix de vis. Zici că eşti într-o poveste”, a precizat aceasta.

ADVERTISEMENT

Cât costă să te cazezi o noapte în ea

Dacă ajungeți aici, priveliștea este una care îți taie răsuflarea, iar natura se îmbină perfect cu modernismul cabanei ce pare a fi e invizibilă. Pentru o singură noapte de cazare în această cabană, turiștii scot din buzunare 500 de lei în cursul săptămânii și 600 de lei pentru weekend-uri. Pentru a putea închiria toată locuința, trebuie să plătiți 1.500 de lei pe noapte.

Mai mult de atât, și gazdele din comuna Sadova, Suceava, au pregătit o căsuţă veche de un secol, unde turiştii se pot bucura de experiențe inedite, la fel ca-n copilărie. De sărbătorile de iarnă, această căsuță este deja rezervată de turiștii dornici să petreacă un Crăciun de poveste aici.

ADVERTISEMENT

„Cu focul în sobă cu scrijele pe plită şi căldura caselor bătrâneşti şi tradiţionale. Oferim la cerere mâncare tradiţională, tot felul de bucate specifice moldoveneşti şi în curând pregătim o cramă, care va fi deschisă turiştilor. Noi am gândit-o pentru grupuri, familii şi prieteni”, a declarat gazda căsuței.

ADVERTISEMENT