Life

Cum arăta Carmen de la Sălciua înainte să recurgă la intervențiile chirurgicale

28.05.2020 | 11:12
Cum arata Carmen de la Salciua inainte sa recurga la interventiile chirurgicale
Carmen de la Sălciua arată incredibil de când a apelat la medicul estetician. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Este cea mai frumoasă manelistă a noului val și știe foarte bine acest lucru, motiv pentru care își pune fanii pe jar cu fiecare fotografie postată pe rețelele de socializare. Adoră să fie surprinsă în cele mai fierbinți ipostaze posibile și să își pună în valoare formele de invidiat.

Asumată și directă, așa cum o știm, Carmen de la Sălciua nu ascunde faptul că a apelat de-a lungul timpului la serviciile medicului estetician. Ba chiar o afirmă sus și tare, declarându-se mulțumită de modificările pe care le-a suferit trupul său.

ADVERTISEMENT

Cum arăta Carmen de la Sălciua înaintea operațiilor estetice

Cu fiecare postare, bruneta ne arată cât de încântată este de felul în care arată. Și are toate motivele să fie așa, în condițiile în care primește nenumărate like-uri și mesaje din partea admiratorilor. În același timp, Carmen de la Sălciua nu se sfiește să facă publice și fotografii  de dinaintea intervențiilor chirurgicale.

Carmen de la Sălciua, înainte și după operațiile estetice. Sursa foto: Instagram
Carmen de la Sălciua, înainte și după operațiile estetice. Sursa foto: Instagram

A făcut-o chiar în urmă cu câteva zile, când toți cei care îi urmăresc activitatea din mediul online au putut compara cele două perioade. În imaginile postate pe Instagram, manelista este prezentată înainte și după operațiile estetice, astfel că toată lumea a putut observa diferențele evidente.

ADVERTISEMENT

Mesaj emoționant de ziua mamei sale

A fost mare sărbătoare în familia frumoasei brunete, pentru că cea mai importantă persoană din viața sa și-a serbat ziua de naștere cu fast, alături de toți cei dragi.

Și pentru că un astfel de moment special nu putea să nu fie împărtășit cu toți cei care o admiră, manelista a ținut să-i transmită mamei un mesaj emoționant prin intermediul rețelelor de socalizare.

ADVERTISEMENT

Cel mai mare aport din tot ceea ce eu sunt azi…ți se datorează tie ! Îți mulțumesc că ai fost atentă la fiecare pas al meu …m-ai luat de mâna când am greșit ,mi-ai șters lacrimile când eram supărată …

Sau atunci când te mințeam că sunt bine …ai știut poate că nu era așa! Că mama întotdeauna știe și simte …

ADVERTISEMENT

Dacă există pe lumea asta un om pentru care să îmi scoată inima din piept și să o pună în alt piept …aceea ești Tu ! La mulți ani Mama !”, a scris Carmen de la Sălciua pe contul său de Facebook.

ADVERTISEMENT