Life

Cum arată casa Danei Rogoz din București, construită în 1900. Locuința se află într-o zonă importantă

Ce aspect are imobilul în care stă Dana Rogoz în Capitală, ridicat în anul 1890. Spațiul se găsește într-un loc cu notorietate.
31.01.2024 | 13:06
Cum arata casa Danei Rogoz din Bucuresti construita in 1900 Locuinta se afla intro zona importanta
Ce aspect are imobilul în care stă Dana Rogoz în Capitală, ridicat în anul 1890. Spațiul se găsește într-un loc cu notorietate. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cum arată casa Danei Rogoz din București, construită în 1900. Locuința se află într-o zonă importantă și a trecut prin mai multe stadii de renovări și transformări uriașe, în care s-au investit sume uriașe de bani.

Ce aspect are imobilul în care stă Dana Rogoz în Capitală, ridicat în anul 1890. Spațiul se găsește într-un loc cu notorietate

Ce aspect are imobilul în care stă Dana Rogoz în Capitală, ridicat în anul 1890. Spațiul se găsește într-un loc cu notorietate din oraș, foarte aproape de Piața Romană. Vedeta a achiziționat casa după îndelungi căutări pe Internet.

ADVERTISEMENT

În urmă cu câteva zile le-a arătat internauților în ce stadiu a achiziționat locuința, dar și cum arată acum. Îndrăgita actriță a postat câteva imagini din etapa de renovare și consolidare pe care le-a găsit pe Google Maps pentru a i le prezenta fiului ei, Vlad.

Frumoasa șatenă a încercat ca prin studiul istoric pe care l-a făcut să aducă casa cât mai aproape de forma inițială. Locuința era cunoscută în cartier drept casa cu țepi pentru că meșterii de la acea vreme au consolidat-o cu fier.

ADVERTISEMENT

Spațiul se află într-o zonă în care a copilărit regizorul Radu Dragomir, soțul Danei Rogoz. Actrița a mai dezvăluit că vecinii s-au bucurat când s-a terminat procesul de cămășuit pereții, deși inițial erau foarte sceptici.

Dana Rogoz, detalii despre casa în care stă

Dana Rogoz a oferit mai multe detalii despre casa sa și care se află pe colț, într-o intersecție, și care a fost decorată fără a apela la specialiști. Atât actrița, cât și partenerul de viață sunt pasionați de design interior.

ADVERTISEMENT

Cei doi au reușit să ia împreună toate deciziile. Unul dintre dulapurile de locuință a fost creat de ei, după ideile pe care le-au avut. El a fost construit din uși vechi pe care le-au luat din interior sau chiar de la vecini.

„Casa în care stăm noi este o casă făcută înainte de 1900, dar ea a trecut prin multe modificări. Am văzut-o și înainte de a o cumpăra noi cum arăta, casa a trecut prin foarte multe modificări, cred că una esențială prin anii 1960.

ADVERTISEMENT

Noi a trebuit să facem un studiu istoric, să luăm elemente care erau comune străzii și să integrăm casa în întreaga zonă, care e o zonă protejată din București, și cu ajutorul arhitecților am adus-o cât mai aproape de forma ei originală, cea de pe la 1890 și iarăși a fost foarte lung procesul.

Casa nu are atât de multe camere pentru că mansarda e un open space. Ar fi dormitorul nostru, care este și al Liei, camera lui Vlad, și o altă cameră, a lui Barbu, fratele mai mare al Liei și al lui Vlad, a mărturisit Dana Rogoz în emisiunea La Măruță de la Pro TV.

ADVERTISEMENT