Life

Locul care o leagă pe Dana Rogoz de Regele Charles: „Am tot căutat, iar pandemia ne-a încurajat”

Dana Rogoz și Regele Charles au o fascinație comună pentru un loc din România. Actrița are casă chiar la Viscri, unde suveranul a tot fost.
13.01.2024 | 15:27
Locul care o leaga pe Dana Rogoz de Regele Charles Am tot cautat iar pandemia nea incurajat
Dana Rogoz, vecină cu Regele Charles. Foto: Hepta/ Instagram
ADVERTISEMENT

Dana Rogoz și Regele Charles al Marii Britanii împărtășesc o pasiune comună. Mai exact, le place același loc, de vreme ce vedeta din serialul Groapa, difuzat de PRO TV și apoi pe Voyo, și-a cumpărat o casă în satul unde fiul regretatei Elisabeta a II-a a fost de câteva ori.

Dana Rogoz e consăteană cu Regele Charles. Vedeta își renovează casa de la Viscri

Mai mult de atât, și Regele Charles are o casă la Viscri, deci putem spune că Dana Rogoz a devenit, din 2018, când și-a achiziționat locuința, consăteană cu monarhul. Dana și soțul ei, Radu Dragomir, și-au dorit de multă vreme să se stabilească într-o oază de liniște și frumusețe în Transilvania.

ADVERTISEMENT

Viscri a fost satul care a câștigat, în cele din urmă. Dana Rogoz a postat azi, la aproape șase ani de la achiziționarea casei, imagini cu căminul ei. Artista și soțul ei regizor s-au apucat serios de treabă, căci sunt puși pe renovat.

„12/365 Suntem în plină renovare la Viscri. Mai e încă foarte mult de lucru, dar ca să am o idee mai clară despre câte am facut deja, e suficient să mă uit pe fotografiile noastre din 2018 și până în prezent”, a scris Dana Rogoz pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Când au cumpărat-o, casa nu era tocmai în cele mai bune condiții. De reparații, cei doi soți și colegi de breaslă au zis că se vor ocupa. Au fost din start conștienți că durata restaurării se anunța destul de lungă.

casa dana rogoz
Așa arată casa pe care o are Dana Rogoz la Viscri. Foto: Instagram

„E foarte mult de lucru la ea”

„Ne doream de mult timp să facem o astfel de investiţie. Ani de zile am căutat prin satele din Transilvania o căsuţă pentru noi.

ADVERTISEMENT

Şi cred că pandemia, cu toată perioada de lockdown, ne-a încurajat şi mai tare să facem acest pas. După cum vedeţi, e foarte mult de lucru la ea.

Trebuie consolidată, trebuie restaurată, aşa că mă aştept ca renovarea să dureze câţiva ani. Dar momentan ne e foarte bine şi stând în rulotă în curtea ei, făcându-ne planuri de cum va fi, într-o zi…

ADVERTISEMENT

Am făcut o lungă plimbare prin sat. Eu cu Lia în cărucior, Radu cu Vlad în biciroabă – să ne cunoaştem mai bine vecinii”, a scris Dana Rogoz, tot pe Instagram, acum patru ani.

 

ADVERTISEMENT