Life

Cum arată casa din Dubai a Denisei Tănase de la Bambi. Vedeta și soțul ei locuiesc în lux. Foto

Denisa Tănase și soțul ei locuiesc mare parte a timpului în Dubai, cei doi având afaceri acolo. Plănuiesc să se mute definitiv în Emiratele Arabe, mai ales pentru că au mare succes pe plan financiar.
18.04.2022 | 17:10
Cum arată casa din Dubai a Denisei Tănase de la Bambi. Vedeta și soțul ei locuiesc în lux. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Denisa Tănase este o adevărată femeie de succes. Fosta membră a trupei Bambi locuiește în Dubai împreună cu soțul său. Aceștia au achiziționat două apartamente de lux.

Denisa Tănase, afaceri de succes în Dubai. Locuiește în lux alături de soț

Denisa Tănase și soțul ei, Mircea Brânzei, locuiesc deja foarte mult timp în Dubai, dar nu s-au mutat definitiv deocamdată, dar plănuiesc pe viitor să facă și acest pas.

ADVERTISEMENT

Desigur că Denisa Tănase și soțul ei trăiesc într-un adevărat lux, după cum arată mai multe imagini postate de vedetă pe rețelele de socializare.

Afacerile merg foarte bine celor doi și fosta membră a trupei Bambi chiar a declarat că a reușit să cumpere alături de soțul ei două apartamente situate pe plajă.

ADVERTISEMENT

Aceștia le-au cumpărat în rate care trebuie plătite până în 2024, iar planul este ca aceste apartamente să fie date în chirie pentru ca fosta cântăreață și soțul ei să primească mereu un venit.

Denisa Tănase a cumpărat două apartamente pe plajă

Este de la sine înțeles și faptul că sunt două apartamente extrem de luxoase, fiind vorba, mai precis, despre un studio și un apartament.

ADVERTISEMENT

De altfel, cântăreața dezvăluia că studioul pe care l-a cumpărat este mai ieftin decât apartamentul său din capitală din zona Floreasca.

„Plătim la trei luni. După ce e gata construcția, le lași la închiriat. Suntem proprietari. Am cumpărat două apartamente, într-un bloc. În pandemie a fost o investiție foarte bună. În fiecare zi primesc oferte de la oameni care vor deja să închirieze.

ADVERTISEMENT

Am luat un apartament și un studio, care sunt acum în faza de construcție. Studioul e mai ieftin ca apartamentul meu din Floreasca”, a declarat Denisa Tănase în emisiunea ”Xtra Night Show”, de la Antena Stars.

După cum se știe deja, Denisa Tănase are propria afacere prosperă de parfumuri, iar magazinele în care ele sunt vândute se înmulțesc aproape pe zi ce trece.

De asemenea, Denisa și Mircea Brânzei sunt implicați în afacerile imobiliare, deoarece soțul ei se ocupă cu vânzarea apartamentelor în Dubai.

ADVERTISEMENT