Life

Cum arată casa în care locuiește Mirabela Dauer. Cântăreața a plătit 200.000 de euro pentru proprietatea aflată lângă București

Cum arată casa în care locuiește Mirabela Dauer, aflată lângă București. Artista a plătit suma de 200.000 de euro pentru proprietate.
06.02.2024 | 16:30
Cum arata casa in care locuieste Mirabela Dauer  Cantareata a platit 200000 de euro pentru proprietatea aflata langa Bucuresti
Cum arată casa în care locuiește Mirabela Dauer. Cântăreața a plătit 200.000 de euro pentru proprietatea aflată lângă București. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Casa în care locuiește Mirabela Dauer se află în județul Ilfov, iar artista a investit mulți bani pentru a o decora după bunul plac. Locuința cântăreței este înconjurată de o grădină bine pusă la punct.

Cum arată casa în care locuiește Mirabela Dauer. Vila a costat-o pe artistă mulți bani

Interpreta de muzică ușoară a locuit în București până acum ceva timp, dar în 2011 s-a mutat în Roșu, în județul Ilfov, acolo unde și-a cumpărat o casă pe care a transformat-o după cum și-a dorit.

ADVERTISEMENT

Casa Mirabelei Dauer era încă în construcție în aprilie 2011 și a fost finalizată în același an, toamna. Cântăreața în vârstă de 76 de ani s-a mutat în noua casă în octombrie 2011 și este fericită cu investiția ei, care a costat 200.000 de euro.

Vila în care locuiește artista are o suprafață de 180 de metri pătrați. La parter se află o sufragerie, o bucătărie și o baie, dar și o terasă închisă. La etaj sunt două dormitoare, dar și un dressing și un birou.

ADVERTISEMENT

Sufrageria a fost vopsită în alb și albastru, canapeaua este bej, iar cele două măsuțe de cafea sunt și albe. Cântăreața a amplasat, pe terasă. p măsuță cu câteva scaune, dar și câteva plante și un televizor, potrivit click.ro.

“Casa cealaltă mi-a adus numai nefericire. Am încercat la toate băncile să îmi dea bani. Nu mi-au aprobat creditul pentru că eram bătrână şi credeau că mor.

ADVERTISEMENT

Prietenii mei au văzut. Când m-am întors din America, în aprilie, am avut o surpriză. Eu dădusem un avans la o căsuţă tot aici, l-am pierdut.

Era o construcţie aici. Ei au cumpărat terenul şi au construit parterul. Asta a fost visul meu să am o căsuţă. (….) Am foarte mulţi pitici, mereu cumpăr”, a declarat artista acum ceva timp, la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Mirabela Dauer are o grădină de vis

Mirabela Dauer nu a investit doar în amenajarea locuinței, ci și în grădină, care este una spectaculoasă, plină de flori și pitici. Florile sunt foarte importante pentru cântăreață, care are grijă să le îngrijească în mod corespunzător.

“Acesta este crinul meu portocaliu. Este de la Mihai Constantinescu. E superb, îl am din 2019 și l-am înmulțit în toată grădina.

Am primit acum câteva zile și de la Fuego flori. (…) Să știi că florile mele sunt frumoase și înfloresc așa tot timpul pentru că eu vorbesc cu ele, am grijă de ele”, a spus artista acum ceva timp, la Pro TV, în emisiunea La Măruță.

În afară de pitici, în grădină se află mai multe statuete. Una dintre acestea este cu Stan și Bran, dar există una și cu Pinocchio. În grădină mai sunt și căpșuni sau ciuperci uriașe.

Grădina Mirabelei Dauer
Așa arată grădina Mirabelei Dauer. Sursa foto: Capturi Pro TV, Facebook/Colaj Fanatik

Cu această locuință împrejmuită de o grădină, pe care artista a decorat-o cât mai bine, se poate spune că Mirabela Dauer și-a construit locuința visurilor ei, exact așa cum a vrut dintotdeauna.

ADVERTISEMENT