Life

La 76 de ani, Mirabela Dauer a luat decizia surpriză: “De ce, nu am voie?”

La 76 de ani, Mirabela Dauer a luat o decizie surpriză. Ce a decis să facă celebra artistă abia acum, la această vârstă onorabilă.
01.07.2023 | 20:15
La 76 de ani Mirabela Dauer a luat decizia surpriza De ce nu am voie
Decizie surpriză din partea Mirebelei Dauer. foto Captură Youtube
ADVERTISEMENT

Mirebela Dauer a luat o decizie surprinzătoare la cei 76 de ani ai săi. Iată ce a decis acum vedeta să facă, deși mulți nu ar fi de acord.

Decizie surpriză din partea Mirebelei Dauer

Vedeta de 76 de ani, care anunțase anul trecut că a reluat colaborarea cu Raoul,  a decis să fie în pas cu noile tehnologii și noua modă. Acum, aceasta poate fi urmărită de fani și pe Tiktok, pentru că și-a făcut cont.

ADVERTISEMENT

Vedeta și-a făcut cont pe rețeaua de socializare favorită a tinerilor și a ținut să lămurească că ea însăși este cea care postează conținut. Unii chiar au crezut că cineva i-a făcut un cont fals și pretinde că este Mirebela Daur.

Dar iată că vedeta a ținut să precizeze că nu este cazul de așa ceva. Totuși, ea a recunoscut că a avut nevoie de ajutor pentru a se familiariza cu tot ceea ce înseamnă Tiktok.

ADVERTISEMENT

„De ce, nu am voie? Nu mi-a clonat nimeni contul, eu sunt”, a spus Mirabela Dauer, pentru Ego.ro.

Mirabela Dauer a recunoscut că nu a dat bani mulți pe haine

Deși îi place să fie la curent cu tot ce a nou, Mirabela Dauer a recunoscut că nu a fost niciodată victima modei, în sensul că nu a dat sume exagerate pe haine.

ADVERTISEMENT

Aceasta spune că a cumpărat mereu cu măsură, iar modestia o caracterizează în orice aspect al vieții sale.

„Niciodată nu am fost o victimă a modei, niciodată nu am cumpărat fără măsură. Eu sunt în general un om modest. Simplu. Să-mi placă mie. Nu mă interesează altceva”, a mai declarat Mirabela Dauer pentru sursa citată anterior.

ADVERTISEMENT

Cântăreața nu a fost adepta trendurilor în materie de modă niciodată. Aceasta chiar a rămas fidelă unui singur designer, de ani de zile.

Mirabela Dauer a colaborat doar cu Liza Panait până acum. Cele două sunt și prietene, iar artista spune că nimeni nu o înțelege mai bine din punct de vedere vestimentar decât acest designer.

ADVERTISEMENT
Tags: