Life

Mirabela Dauer, taxată dur în online. ”Nu mai aveți 30 de ani”. Artista a răbufnit în online: ”Țațelor!”

Mirabela Dauer a intrat în gura internauților. Artista a fost pusă la zid, așa că nu a mai rezistat și a simțit nevoia să îi pună la punct pe răutăcioși
19.12.2023 | 23:39
Mirabela Dauer taxata dur in online Nu mai aveti 30 de ani Artista a rabufnit in online Tatelor
Mirabela Dauer, în mijlocul unui scandal de proporții Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Mirabela Dauer este una dintre cele mai apreciate și respectate artiste din industria muzicală. De ani de zile, aceasta este un adevărat model pentru fani, dar și pentru colegii de breaslă. Însă, aparițiile sale din ultima vreme au reușit să îi scandalizeze pe cei de acasă.

Mirabela Dauer și-a pus internetul în cap

Mirabela Dauer este una dintre artistele care nu mai are nevoie de prezentare. Cariera de zeci de ani pe marile scene ale lumii reprezintă cea mai bună carte de vizită pentru vedetă.

ADVERTISEMENT

În ultima vreme, aceasta a decis să apară mai rar în lumina reflectoarelor, dar asta nu înseamnă că nu face ceea ce îi place. Recent, a fost prezentă la concertului colegului și prietenului ei, Fuego, iar fanii au găsit un nod în papură.

În ciuda faptului că are 76 de ani, Mirabela Dauer continuă să fie o nonconformistă. Artistei îi place să facă lucrurile așa cum crede că este mai bine și se pare că fanii ei nu rezonează deloc cu ea.

ADVERTISEMENT

De data asta, mărul discordiei a fost chiar ținuta pe care artista a ales să o poarte la evenimentul menționat. Fără să îi pese de ce cred cei din jur, Mirabela a îmbrăcat o rochie sexy din catifea, pe sub care a ales să poarte o jupă. De astfel, jupa a fost și cea care a scandalizat internetul.

Artista nu a stat prea mult pe gânduri și i-a pus imediat la punct pe răutăcioși

Imediat după eveniment, artista a început să primească fel de fel de mesaje în care internauții o criticau pentru felul în care a ales să se îmbrace. Mai multe voci au susținut că stilul ei este total eronat și deloc proporțional cu vârsta pe care o are.

ADVERTISEMENT

Multe persoane i-au atras atenția că nu se mai poartă jupă în 2023. Sătulă să fie trasă la răspundere și criticată de așa zisele stiliste din online, Mirabela Dauer a răbufnit și le-a pus pe toate la punct.

Artista le-a arătat tuturor că are stil și că este și diplomată. Vedeta și-a motivat alegerea vestimentară, deși nu era obligată să o facă și a spus că este o regulă pe care o prevede codul vestimentar.

ADVERTISEMENT

”Stilistelor care mi-ați scris acolo: în ce hal te-ai îmbrăcat. Stilistelor, sub o rochie elegantă din catifea se pune întotdeauna o jupă! Dar, dacă voi nu ați știut de acolo de unde sunteți voi, de la coada calului, vă spun eu. Se pune întodeauna o jupă. Deci, m-am îmbrăcat spectaculos, țațelor!”, a spus Mirabela Dauer pe Facebook.

Nu doar jupa pare că i-a deranjat pe cei din online, ci și rochia pe care a ales-o Mirabela. Mulți au crezut că artista a exagerat pentru că a ales o rochie care a lăsat multă piele la vedere. Iar de aici, s-a iscat o nouă discuție.

ADVERTISEMENT