Life

Cum arată casa în care trăiește Georgiana Lobonț. Artista și-a prezentat propriul paradis. Video

17.07.2020 | 18:23
Cum arata casa in care traieste Georgiana Lobont Artista sia prezentat propriul paradis Video
Giorgiana Lobonț, amenințată cu judecata. De ce faptă ilegală este acuzată cântăreața de muzică populară. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Georgiana Lobonț este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară putându-se lăuda cu o casă de vis care se învârte după soare. Artista și-a prezentat recent casa în care locuiește mărturisind că nu a avut nevoie de un designer de interior pentru că s-a ocupat singură de tot.

Mamă a doi copii, vedeta a declarat că s-a ocupat împreună cu soțul de întreaga amenajare a locuinței. Cei doi au ales nuanțe de pastel pentru pereți, în timp ce ferestrele sunt cu albastru. Georgiana Lobonț a gândit totul până la cel mai mic detaliu, iar rezultatul este unul pe măsură.

ADVERTISEMENT

„Mie îmi plac culorile deschise, de aceea am ales alb, crem și puțin albastru. Eu și soțul meu am ales totul, ne plac lucrurile puțin mai ciudate”, a spus artista din Ardeal în cadrul emisiunii „Acces Direct” de la Antena 1.

Georgiana Lobonț, casă de vis, așa cum și-a dorit

„Pentru că mă plictisesc foarte repede, mi-am luat draperii cu două fețe, să mai fac modificări din când în când. De asemenea, mi-am dorit să avem un colt al nostru și am adunat tot felul de fotografii de la începutul relației noastre.

ADVERTISEMENT

Avem și o întreagă vitrină cu icoane, pe care le-am primit de-a lungul timpului. Iar aici este scaunul de masaj, cel mai bun prieten al meu, pe care l-am primit cadou de la Rareș, știa că mi-l doresc foarte mult”, a completat interpreta.

Georgiana Lobonț le-a arătat telespectatorilor și cum arată dormitorul, prezicând că nu este o cameră pentru două persoane, ci pentru patru. Renumita artistă de muzică populară a declarat că și cei mici dorm în această cameră, fiecare având patul propriu.

ADVERTISEMENT

„Dormitorul nostru este pentru patru persoane, cu pătuț în dreapta și pătuț în stânga”, a mai adăugat cântăreața, în emisiunea prezentată de Mirela Vaida la Antena 1.

Cântăreața, costume populare cu o valoare inestimabilă, vechi de peste 50 de ani

În turul casei pe care l-a făcut pentru emisiunea de la Antena 1 artista și-a prezentat și o parte din garderobă mărturisind că are numeroase costume populare cu o valoare inestimabilă și vechi de peste 50 de ani. Totodată, Georgiana Lobonț a declarat că iubește paietele, diademele, dar și bijuteriile.

ADVERTISEMENT

„Am numai paiete, o colecție de diademe și bijuterii pe care le țin într-o cutie, pentru că cei mici mereu umblă cu ele. Am și o colecție de costume populare care sunt toate de peste 50 de ani, au o valoare inestimabilă.

Bunica lui Rareș s-a ocupat foarte mult de această colecție. Zeci de mii de euro valorează colecția mea de costume populare”, a mai spus aceasta.

ADVERTISEMENT