Life

Cum arată cel mai scump apartament din Mamaia. Suma pentru care se închiriază pe noapte este amețitoare

Cum arată și cât costă cel mai scump apartament din Mamaia. Suma pentru care acesta se închiriază pe noapte este uriașă.
18.04.2023 | 23:18
Cum arata cel mai scump apartament din Mamaia Suma pentru care se inchiriaza pe noapte este ametitoare
Cum arată și cât costă cel mai scump apartament din Mamaia. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Cel mai scump apartament din Mamaia se închiriază pentru o sumă enormă. Acesta a fost deja rezervat pentru minivacanța de 1 mai, care este peste aproximativ două săptămâni.

Cum arată cel mai scump apartament din Mamaia și pentru ce sumă se închiriază

Se apropie minivacanța de 1 mai, care va ține trei zile anul acesta. Românii au început deja să caute cazare încă din primele luni ale acestui an. Mai multe hoteluri din Mamaia, Vama Veche și Costinești au rămas fără camere libere din februarie, iar pe litoral se anunță un număr mare de turiști la finalul lui aprilie.

ADVERTISEMENT

Pe litoral se vor organiza petreceri, festivaluri de muzică și de gastronomie și se vor deschide cluburile și balurile. Primele rezervate pentru vacanța de 1 Mai au fost apartamentele din stațiunea Mamaia, aflate în apropierea cluburilor unde se vor organiza petreceri și festivaluri de muzică.

La cel mai scump apartament din Mamaia, o noapte de cazare costă 1.500 de euro. Pentru vacanța de 1 mai, apartamentul, care este un penthouse, a fost deja rezervat pentru șase nopți. Are 150 de metri pătrați, o bucătărie open space, precum și un living foarte mare, cu vedere spre mare, dar și spre lacul Siutghiol. Apartamentul mai dispune de două dormitoare și două băi.

ADVERTISEMENT

Hotelurile din Mamaia, rezervate la capacitate maximă

La fel ca în fiecare an, cea mai aglomerată stațiune de 1 mai va fi Mamaia. Hotelierii promit condiții bune pentru turiști, precum și evenimente de care să se bucure în minivacanță.

“Noi avem hotelul ocupat pentru 1 Mai 100% încă de acum două luni. Spre bucuria noastră avem foarte mulți turiști străini. Peste 50% capacitate care vin pentru festivalul de muzică electronică și stau și mai multe nopți, încep să vină de joi și stau până marți sau miercuri.

ADVERTISEMENT

Suntem pregătiți pentru un 1 Mai care o să fie epic și îi așteptăm bine-înțeles cu surprize, la piscină, barbeque tradițional cu mici și tot ce are 1 Mai adevărat”, a declarat managerul unui hotel, conform Știrile Pro TV.

De altfel, cererile de rezervare pentru stațiunile de pe litoral au crescut cu 60%, față de anul trecut. Și în sudul litoralului se anunță distracție de 1 mai, mai ales la Costinești. Anul acesta, este de așteptat ca aproximativ 100.000 de turiști să fie pe litoral în minivacanța de 1 mai.

ADVERTISEMENT

Cei care nu și-au rezervat o cameră până acum trebuie să știe că prețurile pornesc de la 128 de lei pe cameră pe noapte, la un hotel de trei stele în Mamaia. La Costinești, o noapte de cazare la trei stele ajunge la 288 de lei pentru două persoane.

ADVERTISEMENT