Life

Cum arăta Cristina Mihaela Dorobanțu înainte să devină celebră. Prezentatoarea Puterea dragostei, de nerecunoscut

Cristina Mihaela Dorobanțu de la Puterev dragostei arăta complet diferit înainte să devină celebră.
04.10.2021 | 12:19
Cum arata Cristina Mihaela Dorobantu inainte sa devina celebra Prezentatoarea Puterea dragostei de nerecunoscut
Cristina Mihaela Dorobanțu, prezentatoarea Puterea dragostei. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cristina Mihaela Dorobanțu, prezentatoare a emisiunii Puterea dragostei, arăta cu totul altfel în tinerețe. Vedeta era blondă și nu avea nicio intervenție estetică când nu avea nicio idee că peste câțiva ani avea să fie faimoasă.

Popularitatea Cristinei a explodat în urma participării în competiția Bravo, ai stil, în primul sezon. Vedeta a ajuns atunci în finală, dar a pierdut trofeul în fața extragantei Silvia Popescu.

ADVERTISEMENT

Eșecul de atunci nu a împiedicat-o să viseze la o carieră în televiziune. Cristina Mihaela a muncit din greu pentru a-și obține locul.

Cristina Mihaela de la Puterea dragostei, de nerecunoscut în tinerețe

Mai întâi a avut o rubrică de frumusețe și modă la Teo Show, iar apoi producătorii de la Kanal D i-au acordat încrederea și i-au propus să prezinte Puterea dragostei.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita vedetă prezintă deja al doilea sezon al reality-show-ului, iar fanii sunt extrem de încântați de ea.

Pe vremea când era o simplă puștoaică, Cristina arăta ca orice fată normală. Era blondă, iar implanturile mamare și mărirea buzelor nu erau în planurile sale.

ADVERTISEMENT

Odată ce a devenit cunoscută, vedeta a apelat la tot felul de intervenții pentru a arăta din ce în ce mai bine.

Cristina Dorobanțu nu a făcut niciodată un secret din faptul că a apelat la mici retușuri. Chiar dacă și-a dorit foarte mult unele intervenții, prezentatoarea are și câteva regrete.

ADVERTISEMENT
cristina mihaela
Cristina Mihaela, pe vremea când nu era cunoscută. Foto: Kanal D

La ce operații estetice a apelat. Care este visul suprem al vedetei

Legat de buze, Cristina consideră astăzi că arătau mai bine înainte să își introducă acid hialuronic.

„Am făcut augmentare mamară şi la nivelul buzelor am decis să umblu puţin, punându-mi acid hialuronic. Însă mai rău am făcut şi acum regret, căci buzele mele naturale erau mult mai frumoase. Nu aş mai repeta procedura”, a recunoscut în urmă cu ceva timp moderatoarea de la Puterea dragostei.

Pe lângă succesul profesional și grija pe care o are față de fizicul ei, Cristina spune că visul ei cel mare este să își întemeieze o familie.

Vedeta abia așteaptă ziua în care își va lua în brațe copilul. Nu a spus când s-a gândit să facă un copil, dar oricând ar veni vestea cea mare, Cristina ar fi extrem de împlinită.

„Visez ca într-o bună zi să-mi ţin băieţelul de mână la Puterea Dragostei în platou şi să le spun concurenţilor că am demonstrat şi eu, în afara casei, adevărata putere a dragostei şi mi-am alcătuit o familie”, a mai spus Cristina Mihaela Dorobanțu, potrivit wowbiz.ro.

 

ADVERTISEMENT