Life

Cum arată, de fapt, Gabriela Cristea în costum de baie. Soția lui Tavi Clonda, fără filtre la Splash! Vedete la apă

Cum arată, de fapt, Gabriela Cristea în costum de baie. Soția lui Tavi Clonda a fost văzută în cadrul ultimei ediții „Splash! Vedete la apă”.
30.08.2021 | 18:00
Cum arata de fapt Gabriela Cristea in costum de baie Sotia lui Tavi Clonda fara filtre la Splash Vedete la apa
Cum arată, de fapt, Gabriela Cristea în costum de baie. Soția lui Tavi Clonda, fără filtre la Splash! Vedete la apă. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Află cum arată, de fapt, Gabriela Cristea în costum de baie. Soția lui Tavi Clonda a putut fi urmărită în cadrul ultimei ediții „Splash! Vedete la apă” de la Antena 1.

Prezentatoarea TV va apărea fără niciun fel de filtru, iar fanii pot vedea cum arată cu adevărat într-un costum de baie, după ce au acuzat-o că își editează fotografiile în mod excesiv.

ADVERTISEMENT

Cum arată, de fapt, Gabriela Cristea în costum de baie. Soția lui Tavi Clonda, fără filtre la Splash! Vedete la apă

Iată cum arată, de fapt, Gabriela Cristea în costum de baie! Prezentatoarea de la Antena Stars și-a făcut apariția în ultima ediție a emisiunii „Splash! Vedete la apă”, unde nu a putut sări în bazin.

Fanii au criticat-o pentru faptul că nu a avut curaj să sară de la trei metri, dar și pentru silueta ei, acuzând-o că arată cu totul altfel în fotografiile de pe Instagram, deși vedeta susține că a slăbit.

ADVERTISEMENT

„Te-ai cam făcut de râs! Tu care le știi pe toate! Doar gura e de tine!”, „Mamă, ce a mai slăbit….Doar reclama este de ea și atât…”

„Săraca de ea cât s-a îngrășat! Nu cred ca se simte confortabila să apară așa, dar are 2 fetițe frumoase, a meritat efortul. Cu răbdare cred că o să poată da câteva kg jos”, „Dar pe net se simte confortabil să mintă cu poze fotoshopate în timp ce vinde picături de slăbit, nu??”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

ADVERTISEMENT
Gabriela Cristea la Splash! Vedete la apă, în costum de baie
Gabriela Cristea la Splash! Vedete la apă, în costum de baie. Sursa foto: Capturi YouTube

Pe de altă parte, unii dintre internauți au felicitat-o pentru că a avut curaj să apară în costum de baie după două nașteri și i-au transmis că frica de apă nu este ceva anormal.

Nu o singură dată, Gabriela Cristea a fost luată la rost de urmăritori pentru faptul că își editează fotografiile de pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

De exemplu, cu ceva timp în urmă, vedeta a postat o fotografie în timp ce se afla la un picnic. Un detaliu in imagine i-a adus și criticile internauților. Prezentatoarea de la Antena Stars a deformat sticla de șampanie din poză, semn că a folosit un program de editare.

ADVERTISEMENT

Ulterior, prezentă la un eveniment, Gabriela Cristea a postat o fotografie în care era îmbrăcată cu o rochie lungă și albă și cu o siluetă impecabilă. Vedeta nu a scăpat de acuzațiile fanilor nici de data aceasta.

Urmăritorii nu au crezut că soția lui Tavi Clonda poate fi atât de slabă, comparativ cu aparițiile ei de pe micile ecrane.