Life

Cum arată fetița lui Dinu Maxer și a Deei. Azi a împlinit un anișor. Foto

18.10.2020 | 18:13
Cum arata fetita lui Dinu Maxer si a Deei Azi a implinit un anisor Foto
Cum arată fetița lui Dinu Maxer și a Deei. Azi a împlinit un anișor. Foto Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Deea și Dinu Maxer își sărbătoresc astăzi fetița. Micuța lor a împlinit un anișor, moment care a emoționat-o mult pe tânăra mămică. Copila este de o drăgălășenie ieșită din comun și a moștenit trăsăturile frizice ale părinților ei.

Momentul în care și-a reamintit clipele de acum un an, travaliul și venirea pe lume a minunii lor, a copleșit-o pe mama micuței, care a izbucnit în lacrimi în timp ce scria un mesaj dedicat mezinei familiei.

ADVERTISEMENT

Este o zi deosebită pentru Deea Maxer, ea a dezvăluit acest lucru descriind prin cuvinte deosebite sentimentele magice pentru copiii ei și împlinirea adusă de nașterea Maysei în familia lor.

Deea și Dinu Maxer, în culmea fericirii, Maysa a împlinit 1 an.

Deea Maxer și Maysa
Deea Maxer și Maysa
Sursa foto: Instagram

Maysa este sărbătorita zilei. Părinții i-au organizat o petrecere pe cinste, cu 24 de invitați. Ea trebuia să se țină la un local, dar pandemia a modificat aceste planuri și celebrarea se va ține acasă la nașa copilei. Deea a transmis un mesaj special cu acestă ocazie.

ADVERTISEMENT
Decorul petrecerii pentru Maysa
Cum arată decorul petrecerii pentru Maysa
Sursa foto: Instagram

„Toată viața te-am dorit! Am strigat universului sperând ca dorința mea să ajungă la el, i-am vorbit Fecioarei Maria în cele mai sfinte locuri, m-am rugat lui Dumnezeu în momentele în care credeam că nu mă mai aude, te-am chemat cu voce tare și toate urechile au auzit cât de dorită erai!

Minunea mea, îți mulțumesc că ai venit in viața noastră și m-ai ales să iti fiu mamă. Plâng acum, copleșită de emoție, gândindu-mă că a trecut un an de când intrasem în travaliu. A fost cel mai așteptat moment, după nașterea frățiorului tău, întâlnirea cu tine.

ADVERTISEMENT

Și ai făcut ca întâlnirea noastră să fie de neuitat. Îți mulțumesc pentru fiecare zâmbet, fiecare strângere de deget, pentru fiecare îmbrățișare. Îți mulțumesc pentru că faci parte din mine și că ai completat familia noastră.

Ai fost dorită iar acum ești adorată! Fetița inimii mele, te iubește mami mult, frățiorul tău te-a chemat din stele și te adoră, iar tati e topit după zâmbetele și îmbrățișările tale dulci. Maysa mea, La mulți ani!

ADVERTISEMENT

Primul an din viața ta sper să fie doar o fărâmă din minunată viața ce te așteaptă să o trăiești cu bunătate, cu iubire, cu noroc și înțelepciune, cu mult curaj, iar noi să îți veghem pașii urcând pe treptele îndeplinirii dorințelor tale. Te iubesc! Vă iubesc! Sunt o mamă împlinită!”, sunt cuvintele impresionante ale mămicii.

 

ADVERTISEMENT
Tags: