Life

Cum arată fiica Faimosului Kamara de la Survivor România. Tânăra are 23 de ani și i-a moștenit toate calitățile

Kamara este unul dintre Faimoșii de la Survivor România, iar pe lângă asta, este și un tată extrem de devotat celor doi copii ai săi.
26.01.2023 | 18:08
Cum arata fiica Faimosului Kamara de la Survivor Romania Tanara are 23 de ani si ia mostenit toate calitatile
Cine este și cum arată fiica lui Kamara de la Survivor România. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Kamara a venit mai târziu în competiția Survivor România, iar Războinicii nu s-au lăsat impresionați de prestația sa.

Kamara de la Survivor România, un tată extrem de implicat

Acesta este și motivul pentru care, în una dintre cele mai recente ediții, unul dintre Războinici spunea că Faimosul ar fi unul dintre cei mai slabi concurenți din echipa sa.

ADVERTISEMENT

Dincolo de prestația de la Survivor România 2023 însă, în viața de zi cu zi, Kamara, care în curând împlinește 47 de ani, este un om extrem de implicat în viața de familie.

El are doi copii, un băiat pe nume Leon, dar și o fiică, Ștefania Sara, în vârstă de 23 de ani. Menționăm faptul că tânăra vine dintr-o altă relație a Faimosului, care însă nu a durat.

ADVERTISEMENT

Deși părinții eu s-au separat însă, Kamara a avut grijă să păstreze o relație extrem de apropiată cu fiica sa, care la rândul ei a urmat exemplul tatălui său din mai multe puncte de vedere.

Ea este Ștefania Sara, fiica lui Kamara, în vârstă de 23 de ani. Sursă foto: Facebook
Ea este Ștefania Sara, fiica lui Kamara, în vârstă de 23 de ani. Sursă foto: Facebook

Ce relație există între Kamara și fiica sa, Ștefania

La un moment dat, Kamara a vorbit despre relația pe care o are cu fiica sa. El a dezvăluit atunci că avea doar 27 de ani în momentul în care a divorțat, iar lucrurile s-au întâmplat destul de brusc.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa, acesta spune că are o fiică minunată, alături de care poate să vorbească orice.

”Când ea s a născut, imediat au venit alte responsabilități, totul a venit brusc. La 27 de ani am divorțat, din păcate! Nu ne mai înțelegem și nu avea sens să coexistăm pentru nimic.

ADVERTISEMENT

În prezent mă înțeleg minunat cu Stephanie. Avem o relație foarte deschisă și povestim apropae orice. Este minunată”, a povestit Kamara, la Antena Stars.

Cu ce se ocupă Ștefania Sara, fiica lui Kamara

Cu ce se ocupă Ștefania, fiica lui Kamara? Tânăra este studentă la Facultatea de arte, specializarea foto-video. De asemenea, aceasta are și un iubit, iar cei doi locuiesc împreună, împărțind aceeași pasiune.

Kamara mai povestea în interviul acordat acum ceva timp că fiica sa este extrem de talentată și că face alegeri foarte bune, însă chiar și așa, el continuă să aibă grijă de ea atât cât poate.

”Am o relație foarte deschisa cu ei și mereu i-am spus să aibă grija de ea! Ca și mine, are ciudățeniile ei. Face poze, montaje, ceva ce nu toată lumea înțelege. A ales cu cap tot ce a făcut” , a mai spus Kamara.

Menționăm că cel de-al doilea copil al acestuia, Leon, a fost diagnosticat cu tetrapareză spastică, fiind nevoit să urmeze mai multe tratamente, dar și intervenții chirurgicale, lucru despre care și Kamara a vorbit la un moment dat. 

ADVERTISEMENT