Life

Eliminare la Survivor România 2023. Răzvan Danciu pleacă acasă

Eliminare la Survivor România 2023, în ediția din 25 ianuarie. Răzvan Danciu a fost eliminat de la Survivor România. Războinicul pleacă acasă.
25.01.2023 | 23:15
Eliminare la Survivor Romania 2023 Razvan Danciu pleaca acasa
Eliminare la Survivor România 2023, în ediția din 25 ianuarie. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
25-01-2023
21:15

Răzvan Danciu a fost eliminat de la Survivor România 2023

Răzvan Danciu a fost eliminat de la Survivor România 2023. Se pare că el a fost Războinicul care a primit cele mai puține voturi din partea publicului, conform anunțului făcut de Daniel Pavel. 

Războinicului îi pare rău că trebuie să plece acasă, însă este extrem de fericit că a putut să trăiască o astfel de experiență. 

”Sunt foarte recunoscător și sunt lacrimi de fericire. (…) Cel mai intens joc a fost cel împotriva lui Sebastian Dobrincu. Cumva am simțit responsabilitate uriașă pe umerii mei.

Fiind prima oară la televizor nu am vrut să mă fac de rușine în fața oamenilor. (…) În momentul în care la primul joc am adus două puncte. 

Și exilul cu Jorge a fost o lecție. Am cunoscut un om frumos, care cu siguranță când va ajunge și el acasă vom avea de povestit și vom ține legătura. Voi ține legătura cu toți Războinicii și când o să iasă și Faimoșii o să le scriu cu drag”, a spus Răzvan Danciu. 

25-01-2023
21:05

A început Consiliul de Eliminare de la Survivor România 2023

Chiar înainte de a începe Consiliul de Eliminare de la Survivor România 2023, din ediția de miercuri, 25 ianuarie, Daniel Pavel a anunțat că Ionuț Iftimoaie va lua o pauză de la traseu din cauza unor probleme medicale. 

”În urmă cu câteva jocuri acele butoaie minunate care ne-au dat atât de mult de furcă, în momentul în care am greșit traseul mi-a accidentat degetul mare de la mâna stângă.

Sper ca și cu mâna în ghips să pot să ajut echipa”, a spus Faimosul. 

25-01-2023
20:47

Războinicii au savurat pastele câștigate după jocul pentru recompense

Războinicii în schimb sunt în culmea fericirii după ce au câștigat lupta pentru recompense. 

”Când am văzut pastele alea mi-au dat lacrimile. Abia aștept să le gust”, a spus Alin Chirilă. 

Dan Ursa s-a arătat de asemenea încântat de victoria echipei sale, iar Andei Krișan a confirmat că fiecare concurent în parte merită să se bucure având în vedere efortul depus în cursul zilei de astăzi. 

”Nici nu vreau să vă spun ce paste am mâncat astăzi. Chiar îmi vine să plâng”, a spus Dan Ursa după ce Războinicii au luat cina mult așteptată. 

 

25-01-2023
20:41

DOC generează noi tensiuni în echipa Faimoșilor. Vica Blochina, acuzații dure la adresa lui Jorge

Faimoșii au început să fie din ce în ce mai deranjați de atitudinea lui DOC. 

”Se vede clar că nu se mai poate controla”, au spus o parte dintre aceștia.  Mai apoi, Ștefania Stănilă l-a numit din nou agresiv, având în vedere modul său de exprimare. 

”Nu mă deranjează ce vorbește ci modul în care se exprimă, faptul că vorbește agresiv și că alege să vadă doar partea negativă nu și binele din noi”, a spus aceasta. 

La rândul ei, Carmen Grebenișan a spus că este nevoie de mai multă toleranță, având în vedere că artistul nu se va schimba. 

”Eu cred că el nu o să se schimbe și să învățăm să ne tolerăm. Noi știm care este problema lui, încercăm să o tolerăm, însă până la respect”,  a spus Faimoasa.

Ulterior, DOC a vrut să le ceară scuze Faimoșilor, dar lucrurile au degenerat. 

”Mi-au atacat principiile de viață, modul în care văd lumea și ce simt. Ce simt e adevărul meu și eu trebuie să îl spun. Voi nu mă cunoașteți. Ei au venit să joace un personaj.

Eu ăsta sunt. Eu am venit să mă dezvolt. (…) Îmi vine uneori să o iau înot spre casă”, a spus Faimosul.

Mai apoi, Vica l-a atacat pe Jorge, spunând că acesta îi vorbește pe alții pe la spate, lucru care este mult mai grav decât atitudinea lui DOC.

25-01-2023
20:34

Kamara vrea să îl învingă și pe Alin Chirilă

După ce Faimoșii au pierdut jocul pentru recompense, DOC a promis că echipa sa își va reveni în continuare și va da tot ce are mai bun.

Mai departe, Kamara a simțit să dea o replică acidă Războinicilor. Acesta susține că nu este deloc un concurent slab și a adus în discuție și vârsta pe care o are.

De asemenea, Faimosul a mai precizat că îl poate învinge chiar și pe Alin, care a adus nenumărate puncte Războinicilor. 

”Am simțit nevoia să vorbesc cu ei pentru că m-au considerat cel mai slab dintre Faimoși. Să țină cont că am bătut mai mulți Războinici, în afară de Robert și de Alin.

Alin e o forță a naturii, dar jocul ăsta este lung. (…) O să vadă dacă eu sunt cel mai slab, o să se lămurească. La 47 de ani reușesc să mă joc cu copii, pentru că mai pot”, a spus Kamara. 

25-01-2023
20:24

Războinicii au câștigat jocul pentru recompense cu 10-4

Jorge și Robert Moscalu au revenit pe traseu. Robert Moscalu a făcut o greșeală pe traseu, iar punctul câștigător a mers către Faimoși de această dată, scorul fiind de 9-4. 

Ada și Lucianna s-au întors și ele pe traseu, cursa fiind una decisivă. Lucianna a adus primul său punct din această cursă, iar Războinicii au câștigat jocul pentru recompense cu un scor de 10-4. 

25-01-2023
20:05

9-3 pentru echipa Războinicilor

Remus și Andrei Neagu au intrat și ei pe traseu. Andrei Neagu a adus primul său punct de la Survivor România, scorul fiind acum de 7-3. 

Ștefania Stănilă și Andreea Moromete au intrat din nou pe traseu. Iată că Andreea Moromete a avut mai mult noroc de această dată și a dus scorul la 9-3 pentru echipa sa. 

25-01-2023
19:55

6-3 pentru echipa Războinicilor

Ionuț Iftimoaie și Răzvan Danciu au fost următorii pe traseu. Un nou punct către echipa Războinicilor, adus de Răzvan Danciu.

Vica Blochina și Codruța Began au urmat. Pentru Războinică, traseul de astăzi a fost unul extrem de important, având în vedere tensiunile de noaptea trecută.

Iată că norocul a fost de partea Codruței Began, care a dus scorul la 6-3. 

25-01-2023
19:39

5-3 pentru echipa Războinicilor

Kamara și Andrei Neagu au intrat pe traseu. Amintim că Faimosul și-a ales cu grijă oponentul, având în vedere dezvăluirile de noaptea trecută de la consiliu.

După o cursă strânsă, Kamara a adus un punct Faimoșilor, scorul fiind de 4-3. Andrei Neagu nu a adus din păcate niciun punct echipei sale.

Bianca și Alexandra Ciomag au intrat și ele pe traseu. Războinica a reușit să mai aducă un punct echipei sale. 

25-01-2023
19:31

4-2 pentru Războinici la Survivor România

Mai departe, Jorge și Dan Ursa au intrat pe traseu în jocul pentru recompense. Un nou punct pentru echipa Războinicilor, scorul fiind de 3-2. 

Ada și Alexandra Porkolab au urmat pe traseu la Survivor România 2023. Războinica a adus un nou punct echipei sale, deși în primă fază a rămas cu mult în urma Adei. 

25-01-2023
19:24

2-2 la Survivor România

DOC și Robert Moscalu au intrat și ei pe traseu. Cursa a fost una extrem scurtă, iar Robert Moscalu nu i-a dat nicio șansă lui DOC, ducând scorul la 2-1 pentru echipa Războinicilor.

Carmen Grebenișan și Andreea Moromete au fost următoarele. Deși Faimoasei i s-a făcut puțin rău, aceasta a reușit să mai aducă un punct echipei sale, scorul fiind de 2-2. 

25-01-2023
19:08

1-1 la Survivor România 2023

Remus și Alin Chirilă au fost primii care au intrat pe traseu. Primul punct câștigător din jocul pentru recompensă a mers către echipa Războinicilor. 

Următoarele pe traseu au fost Ștefania și Lucianna. Iată că cel de-al doilea punct din această seară a mers către echipa Faimoșilor. 

25-01-2023
19:01

A început Jocul pentru recompensă la Survivor România 2023

”Jocul de astăzi este jocul pentru recompensă”, a anunțat Daniel Pavel.

Faimoșii și Războinicii se vor lupta astăzi pentru un kilogram și jumătate de paste, sos de roșii și jumătate de litru de ulei. Traseul este atât pe apă cât și la sol și se arată a fi unul destul de complicat. 

Kamara l-a ales pe Andrei Neagu, iar Răzvan l-a ales pe Ionuț Iftimoaie. Jorge l-a ales pe Dan Ursa, iar Lucianna a ales-o pe Ștefania de la Faimoși.

Vica Blochina a ales-o pe Codruța, iar Alin l-a ales pe Remus. Ada a ales-o pe Alexandra Porkolab, iar Andreea Moromete pe Carmen Grebenișan.

DOC l-a ales pe Robert, iar Alexandra Ciomag pe Bianca. 

25-01-2023
18:42

Codruța Began, pusă la zid de colegii săi

Despre Codruța Began se vorbește atât în echipa Faimoșilor, cât și în echipa Războinicilor, având în vedere că a fost propusă spre eliminare.

”Nu știm dacă iese Codruța, dacă rămâne, pentru noi e bine oricum”, a spus Jorge.

Alin Chirilă însă s-a arătat dezamăgit de atitudinea colegei sale, după ce Alexandra a nominalizat-o spre eliminare. 

”Codruța nu a înțeles nominalizarea Alexandrei și a început să dea în alte fete care a crezut că sunt mai slabe decât ea (…) Am ajuns de râsul lumii, să râdă Faimoșii de noi”, a spus Alin Chirilă.

De cealaltă parte, Codruța spune că toți colegii săi ar fi înțeles-o greșit. 

”Nu a fost o răbufnire. Colegii m-au înțeles greșit, oarecum consider că au luat doar din context, iar fetele mai tinerele s-au simțit atacate. Nici măcar o secundă nu m-am gândit a un așa aspect”, a completat aceasta.

”Codruța nu are frână (…). Se așteaptă să spunem că ea are dreptate”, a intervenit Alexandra Porkolab.  

25-01-2023
18:34

Tensiuni mari în echipa Războinicilor

Codruța Began nu este deloc surprinsă de nominalizarea spre eliminare, însă spiritele încep să se încingă în echipa Războinicilor. 

”Mă așteptam să fiu nominalizată. Odată ce am fost nominalizată mă așteptam să mai fiu odată”, a dezvăluit Codruța Began. 

Mai departe, Războinicii au vorbit despre discuțiile din timpul consiliului și au criticat-o pe Codruța pentru dezvăluirile făcute. 

Alexandra Ciomag spre exemplu susține decizie luată referitoare la Codruța. 

”Din punct de vedere sportiv ai fost nominalizată pentru că ești o verigă mai slabă și pe urmă ai început să îi iei pe fiecare…”, a spus aceasta.

La rândul ei, Codruța nu s-a lăsat mai prejos. 

”Consider că pe traseu mi-am făcut bine treaba. Pe traseu am dat tot ce am avut mai bun. Singura care pot să spun că m-a făcut a fost Ștefania și apoi Carmen”, a spus ea.

Robert însă a răbufnit după ce a văzut atitudinea Codruței. ”A fost o decizie ok. Acum ai început să țipi la noi… o iei personal”, a precizat acesta. 

Survivor România 2023 revine cu o nouă ediție în această seară, 25 ianuarie, în care va avea loc o eliminare. Un concurent din echipa Războinicilor va părăsi competiția în această săptămână.

Survivor România 2023, ediția din 25 ianuarie. Un concurent de la Războinici va pleca acasă

În ediția difuzată pe 24 ianuarie 2023, Faimoșii și Războinicii s-au luptat în Jocul pentru Imunitate, care a fost câștigat de echipa roșie cu 10–6.

ADVERTISEMENT

Bianca Patrichi este cea care a adus punctul decisiv, iar DOC a câștigat totemul imunității pentru tribul Faimoșilor. Concurenții din echipa roșie s-au bucurat de un consiliu liniștit.

Astfel, Războinicii au fost nevoiți să facă nominalizări, iar astăzi telespectatorii vor afla cine este cel sau cea care va părăsi competiția.

ADVERTISEMENT

Alin Chirilă și Alexandra Porkolab au obținut colanele de imunitate, așa că ei nu au putut fi nominalizați de coechipierii lor.

Andrei Neagu a fost votat pentru eliminare de întreaga echipă. Codruța Began a fost nominalizată de Alexandra Porkolab, în timp ce Alin Chirilă l-a propus pe Răzvan Danciu spre eliminare.

ADVERTISEMENT

După consiliul de seara trecută, în tribul Războinicilor există apar noi tensiuni. Înainte de a începe un conflict cu coechipierii săi, Codruța Began recunoaște că se aștepta să fie nominalizată spre eliminare și de data aceasta.

Războinica a fost propusă spre eliminare și săptămâna trecută, însă Maria Lungu este cea care a părăsit competiția.

ADVERTISEMENT

“Mă așteptam să fiu nominalizată din nou”, va spune Codruța Began în ediția din această seară.

În această seară, cele două triburi vor disputa Jocul pentru Recompensă. Traseul va fi unul pe apă, după cum reiese și în promo-ul noului episod.

Consiliul va fi unul cu suspans pentru concurenți, mai ales pentru cei nominalizați să părăsească emisiunea.

“Pentru tine, Survivor se încheie în această seară”, îi va spune Daniel Pavel unuia dintre cei nominalizați.

Survivor România 2023 se poate urmări la Pro TV sau pe voyo.ro, începând cu 20:30. Emisiunea este difuzată de luni până miercuri, iar acest sezon este plin de surprize atât pentru concurenți, cât și pentru telespectatori.

Telespectatorii vor afla astăzi cine este războinicul care a primit cele mai puține voturi din partea publicului.

ADVERTISEMENT