Life

Cum arată fiul lui Sorin Bontea. Juratul de la Chefi la Cuțite este mândru de Iulian

Sorin Bontea are cu ce să se mândrească. Fiul juratului de la Chefi la Cuțite este deja un campion, iar asta o spune chiar tatăl său.
07.04.2023 | 16:24
Cum arata fiul lui Sorin Bontea Juratul de la Chefi la Cutite este mandru de Iulian
Cum arată Iulian, fiul lui Sorin Bontea. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Sorin Bontea este de departe unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. Dincolo de asta, el este și jurat la emisiunea Chefi la Cuțite de la Antena 1. Ce știm însă despre viața personală a acestuia? Sorin Bontea se poate declara un om împlinit.

Cum arată Iulian, fiul lui Sorin Bontea

Bucătarul și soția sa sunt împreună de mai bine de 20 de ani, însă rareori se afișează împreună. Ambii au împreună doi copii, o fată și un băiat. Evident, aceștia le aduc mari bucurii cuplului, iar asta am putut observa și din cea mai recentă postarea a faimosului jurat de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Trebuie menționat faptul că atunci când vine vorba de viața personală, Sorin Bontea este un om destul de reținut. Acesta nu a vorbit prea mult nici despre soția și nici despre cei doi copii ai săi. Totuși, în momente importante, acesta se bucură de reușitele lor.

Recent, Iulian, fiul lui Sorin Bontea, a câștigat primul loc la o cursă de mașini. Iar pentru că momentul a fost unul important pentru întreaga familie, juratul Chefi la Cuțite a publicat pe contul personal de socializare o fotografie cu fiul său aflat pe podium.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, bucătarul s-a declarat mândru de reușita fiului său cel mare. Chiar dacă are emoții, acesta are mare încredere în Iulian și se așteaptă la numeroase premii în continuare în acest domeniu, după cum a explicat în postarea sa.

”Am emoții de fiecare dată când îl știu la volan, dar am încredere în el! Weekendul acesta Iulian a obținut locul I , în prima etapă a sezonului 2023 din Romanian Endurance Series, după 24 de tururi parcurse. Bravo, băiatul meu! Sunt mândru de tine!”, a scris chef Sorin Bontea pe contul său de Instagram.

ADVERTISEMENT
Iulian, fiul lui Sorin Bontea, pe primul loc la o cursă de mașini. Sursă foto: Instagram/ colaj Fanatik
Iulian, fiul lui Sorin Bontea, pe primul loc la o cursă de mașini. Sursă foto: Instagram/ colaj Fanatik

Ce relație are juratul Chefi la Cuțite cu cei doi copii ai săi

Iar comentariile la postarea bucătarului au început să curgă. Nu puțini au fost cei care l-au felicitat pe bucătar, dar și pe fiul său. De asemenea, unii fani ai acestuia, care la rândul or sunt părinți, știu foarte bine ce înseamnă o astfel de reușită.

Amintim că într-un interviu acordat la un moment dat, bucătarul vorbea despre relația pe care o are cu cei doi copii ai săi. Sorin Bontea spunea atunci că oferă susținere și de asemenea și libertate. Totodată, Sorin Bontea i-a încurajat mereu pe Iulian și pe Miruna să facă doar ceea ce își doresc. 

ADVERTISEMENT

”Ca părinte, mi se pare important să înțelegi că fiica sau fiul tău are propria lui viață și să respecți asta. Încercarea de a-ți ține copilul mereu lângă tine cred că este o formă de egoism. I-am încurajat pe amândoi să facă ceea ce le place și ce le aduce satisfacție. Ăsta este, din punctul meu de vedere, cel mai bun sfat”, povestea Sorin Bontea în urmă cu câțiva ani, potrivit viva.ro.

ADVERTISEMENT