Life

Cum arată Florin Piersic la 84 de ani! Ultima imagine cu celebrul actor e motiv de îngrijorare pentru fani

15.09.2020 | 17:20
Cum arata Florin Piersic la 84 de ani Ultima imagine cu celebrul actor e motiv de ingrijorare pentru fani
Florin Piersic i-a luat pe fanii săi prin surpridere, în ultima apariție de după lunile de pandemie
ADVERTISEMENT

Florin Piersic, una din personalitățile românești de marcă, arată total diferit în ultima imagine făcută publică, față de cum și-l amintesc cei din public.

Lunile de pandemie par să își fi spus cuvântul și în cazul actorului de 84 de ani de la noi. Florin Piersic este schimbat și le-a dat multora motive reale de îngrijorare.

ADVERTISEMENT

Actorul de legendă a fost prezent într-o emisiune în mod neașteptat. Cea mai nouă apariție a acestuia a fost însă una neașteptată pentru cei din rândul publicului, care i-au transmis diverse mesaje.

Florin Piersic, la 84 de ani. De ce ultima imagine cu celebrul actor le-a dat motive de îngrijorare fanilor

Florin Piersic a fost prezent într-o emisiune marca Dan Negru. Celebrul actor a acordat un interviu, pe scena Casei de Cultură a Studenților, din Cluj-Napoca, orașul în care trăiește în prezent actorul de 84 de ani.

ADVERTISEMENT

Cel care a făcut acest anunț a fost chiar renumitul prezentator, care a formulat o postare uluitoare. A dezvăluit că nu se simte vreo diferență între el și Florin Piersic, acesta fiind foarte plin de energie în continuare, chiar și la această vârstă de aur.

Cum arată Florin Piersic la 84 de ani! Ultima imagine cu celebrul actor e motiv de îngrijorare pentru fani
Florin Piersic a apărut într-o ediție foarte specială dintr-o emisiune cu Dan Negru (foto stânga)

“Între 48 şi 84 de ani nu se simte diferenţa. Filmez cu ăsta micu’ de mulţi ani. E mereu acelaşi Benjamin Button şi strania lui tinereţe.

ADVERTISEMENT

Celor mulţi care se întrebă mereu cum arată, le dau un pont: fotografia e făcută sâmbătă, înaintea filmării, adică, fără machiaj. Pentru că bucuria e cel mai bun machiaj! Veți fi uimiți când îmi veți descoperi colegul de prezentare.”, a menţionat Dan Negru, pe rețelele sociale.

Marele actor de teatru și film a fost pus pe șotii și s-a arătat foarte deschis în fața echipei de filmare. Dan Negru le-a dezvăluit telespectatorilor și că urmează să aibă parte de o mare supriză, atunci când ediția respectivă va fi difuzată pe micile ecrane.

ADVERTISEMENT

În mod surprizător, fanii au reacționat îndată și au prezentat semne de îngrijorare pentru actorul de legendă. Printre mesaje, mulți i-au urat lui Florin Piersic “multă sănătate”, fiind remarcat că acesta pare vizibil slăbit. Însă, acesta s-a distrat pe cinste în timpul momentelor în care a fost prezent în fața camerelor, fiind vizibil emoționat de revenirea pe scenă.

ADVERTISEMENT