Life

Milionara care șochează pe toată lumea în postul Paștelui. „Nu m-am spovedit niciodată. Fumez și beau zilnic”

Milionara celebră din România care se bucură de micile plăceri ale vieții chiar și în Postul Paștelui. Zilnic, fumează și bea o sticlă de șampanie.
22.04.2024 | 10:05
Milionara care socheaza pe toata lumea in postul Pastelui Nu mam spovedit niciodata Fumez si beau zilnic
Milionara celebră din România care nu renunță la vicii nici în Postul Paștelui. Sursa foto: Facebook, Pixabay
ADVERTISEMENT

Postul Paștelui este unul dintre cele mai lungi posturi din an. Timp de mai bine de șapte săptămâni, credincioșii fac tot posibilul pentru a se abține de la tentațiile culinare. Însă, nu toată lumea crede în această perioadă de abstinență, iar o celebră milionară de la noi din țară este dovada concretă.

Vedeta din România care nu a ținut niciodată post și nici nu s-a spovedit

Atunci când se apropie Paștele, credincioșii din România se pregătesc sufletește pentru a primi miracolul Învierii lui Hristos în suflet. Pentru asta, este nevoie de o perioadă de purificare, cunoscută sub numele de post.

ADVERTISEMENT

Nu toată lumea este adepta postului, iar una dintre cele mai cunoscute milionare de la noi din țară a recunoscut asta. Sinceră și asumată ca de obicei, Monica Tatoiu a spus că nu a călcat niciodată într-o biserică și nici nu a simțit nevoia să se spovedească.

Monica Tatoiu a fost mereu transparentă și a vorbit deschis despre viața pe care a dus-o. Înconjurată mereu de fel de fel de tentații, vedeta a simțit că nu este cazul să meargă la biserică pentru a avea o viață așa cum îți dorește.

ADVERTISEMENT

În exclusivitate pentru cancan.ro, Monica Tatoiu a spus fără menajamente că nu a ținut niciodată post și nici nu s-a spovedit. Singura spovedanie pe care a făcut-o, vreodată, au fost momentele de sinceritate pe care le-a avut în fața fanilor.

Monica Tatoiu fumează și bea câte o sticlă de șampanie în fiecare zi

Milionara are zilnic un obicei pe care mulți români l-ar putea încadra la categoria păcate. Chiar dacă este Postul Paștelui, Monica Tatoiu a recunoscut că nu poate renunța la micile ei plăceri. Și anume, la fumat și la băutul unei sticle de șampanie în fiecare zi.

ADVERTISEMENT

”N-am ținut post normal niciodată. Nici la spovedanie nu am fost. Fac asta în fiecare zi, la televizor. Nu am niciun secret pe care nu l-am spus. Păcatul meu e că fumez și beau zilnic o sticlă cu șampanie.”, a spus Monica Tatoiu, potrivit sursei menționate.

Monicăi Tatoiu i-a plăcut mereu să se bucure de viață. Vedeta a pus accentul atât pe partea materială, cât și pe experiențe unice. Cei care o urmăresc de ani buni, știu că aceasta călătorește foarte des peste hotare.

ADVERTISEMENT

Din păcate, de-a lungul timpului, milionara a avut parte și de momente mai puțin plăcute. Unul dintre ele a fost acela când a fost diagnosticată cu cancer de col uterin, boala pe care o ține sub control de ani buni.

Precaută și foarte atentă cu tot ceea ce a agonisit o viață întreagă, Monica Tatoiu și-a făcut testamentul. Unicul său moștenitor este fiul vedetei, care va primi o casă scumpă și 4 milioane de euro.

ADVERTISEMENT