Life

Cum arată Gabriela Cristea dimineața, fără pic de machiaj. Vedeta a avut curaj să se fotografieze așa

22.07.2020 | 19:58
Cum arata Gabriela Cristea dimineata fara pic de machiaj Vedeta a avut curaj sa se fotografieze asa
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea a lăsat inhibițiile la o parte și s-a fotografiat în așternuturi, încă de la primele ore ale dimineții. Cum au rwacționat fanii când au văzut-o nemachiată.

Prezentatoare tv a demonstrat încă o dată că se simte minunat în pielea ei, are încredere în ea și nu are nevoie de farduri pentru a se simți frumoasă și apreciată.

ADVERTISEMENT

Împreună cu Tavi Clonda, vedeta petrece destul de mult timp în mediul online, alături de fanii ei și ai soțului cărora le împărtășește lucruri și momente din viețile lor.

Cum arată Gabriela Cristea fără machiaj

Gabriela Cristea și-a dorit să înceapă lucrurile pe care le avea de făcut, dis de dimineață, dar nu a reușit. S-a fotografiat, când încă era în pat, și și-a întrebat fanii cum să facă să se mobilizeze, pentru că are multă treabă și lipsă chef.

ADVERTISEMENT
Gabriela Cristea
Cum arată Gabriela Cristea dimineața, fără pic de machiaj sursă foto: Instagram

„Am deschis ochii, dar nu reușesc să mă ridic din pat. Am o zi cu treabă multă, dar cu chef de leneveală. Cum facem?”, a scris Gabriela Cristea în dreptul imaginii de pe Instagram.

Vedeta se bucură de o carieră în televiziune de mai bine de 25 de ani și nu a dus niciodată lipsă de oferte din partea televiziunilor. Ultimul proiect din care a făcut parte, „Like a star”, s-a încheiat chiar înainte de începerea pandemiei, iar acum se pregătește pentru un nou început.

ADVERTISEMENT

Soția lui Tavi Clonda va avea o nouă emisiune, din toamna aceasta, și se va întoarce pe platourile de filmare atunci când se va simți în siguranță și când toată lumea va respecta măsurile impuse de autorități.

Până atunci Gabriela se bucură de cele două fetițe și de familia frumoasă pe care o are.

Tags: