Life

Gabriela Cristea, în brațele soțului, plină de celulită și grăsime: „ Între picioare se vede ceva urât” – Foto

20.07.2020 | 14:49
Gabriela Cristea in bratele sotului plina de celulita si grasime  Intre picioare se vede ceva urat  Foto
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea este dur taxată de fani, care nu o iartă pentru aparițiile sale în ținute sumare. un exemplu în acest sens stă imaginea în care apare alături de soțul ei, Tavi Clonda.

Fotografia cu cei doi soți îndrăgostiți a fost postată atât de vedeta tv, cât și de partenerul ei de viață.

ADVERTISEMENT

Admiratorii de pe Instagram au comentat acid imaginea în care prezentatoarea tv apare cu grăsimea și celulita la vedere.

Gabriela Cristea, plină ce celulită

Criticile pe care vedeta le primește vin după ce a postat mai multe poze cu ea cu o siluetă impecabilă, în timp ce în realitate nu arată la fel. Diva tv a fost surprinsă la mare, iar imaginile arătau o altă Gabriela Cristea.

ADVERTISEMENT

Cu toate că a mărturisit că mai are mult până să ajungă la greutatea ideală, prezentatoarea tv își retușează pozele pentru a apărea mai tânără și mai slabă pe internet.

Pentru că fanii sunt mai atenți ca oricând în ceea ce privește aparițiile sale, Gabriela Cristea a fost taxată dur, după ce a apărut într-o rochie scurtă care a lăsat la vedere celulita și grăsimea de pe picioare.

ADVERTISEMENT

„ Între picioare se vede ceva urât.”, a comentat un admirator. Au fost și fani care au ținut să o felicite pentru felul în care arată.

„ Baby, ești foarte frumoasă, nimeni nu ar crede că ai născut de două ori. Ești că o fetiță. Abia aștept să te văd la o emisiune. Te pup.”, a menționat o admiratoare.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

Desi suntem foarte ocupati cu fetitele noastre si cu proiectele personale,nu uitam sa gasim timp si pentru noi 2,eu si sotia mea,Gabriela!❤️🔥👸🏻 Sa aveti o seara superba si plina de iubire!❤️✌🏼🙏🏻 @bygabrielacristea ——————————— @elexus.boutique

A post shared by Tavi Clonda (@taviclonda) on

Revine la tv din toamnă

Gabriela Cristea a anunțat pe Instagram că urmează să aibă o nouă emisiune tv din toamnă. Ultimele douăproiecte le-a pus pe pauză din cauza coronavirus, dar și pentru că a născut. Prezentatoarea TV lucrează de 25 de ani în televiziune.

Diva tv are 45 de ani și doi copii cu Tavi Clonda. Ea a devenit mamă prima dată în 2017, iar în 2019 a venit pe lume și cea de-a doua fetiță a cuplului.

ADVERTISEMENT