Life

Cum arată și cu ce se ocupă acum gemenele de la Indiggo. Mihaela și Gabriela Modorcea au plecat din România de 14 ani

Cum arată și cu ce se ocupă acum gemenele de la Indiggo. Mihaela și Gabriela Modorcea au plecat din România de 14 ani și sunt stabilite în Statele Unite al Americii.
22.03.2022 | 09:58
Cum arată și cu ce se ocupă acum gemenele de la Indiggo. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihaela și Gabriela Modorcea, cunoscute ca gemenele de la Indiggo, au plecat din România cu mult timp în urmă pentru a-și construi o carieră în străinătate. Cele două s-au mutat în SUA și sunt stabilite acolo de ani buni.

Cum arată și cu ce se ocupă acum gemenele de la Indiggo

Recent, s-a vorbit despre apariția lor într-un film lansat în 2009, în care a jucat și Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei. Este vorba despre „Lyubov v bolshom gorode”, care spune povestea a trei prieteni ruși care duc o viață tumultoasă la New York. Producția a avut succes atât în Ucraina, cât și în SUA.

ADVERTISEMENT

Înainte de pandemia de COVID-19, gemenele de la Indiggo vorbeau despre un eveniment cu tentă religioasă care ar fi trebuit să aibă loc la finalul lunii aprilie 2020, la Teatrul Triad din New York.

„Arhanghelii Iubirii – Mihaela şi Gabriela Modorcea, gemenele Indiggo, vă vor învăţa cum să renaşteţi în această primăvară, să înfloriţi. Acesta nu e un spectacol religios, ci o experienţă intimă, divină, care îţi transformă inima şi o umple de veselie veşnică.

ADVERTISEMENT

Vom prezenta cântece, dansuri şi poezii originale cu spirit sfânt despre dragostea Sa necondiţionată.”, anunțau artistele acum doi ani.

Încă de la vârsta de 6 ani, Mihaela și Gabriela Modorcea au început să studieze pian, chitară, canto și dans. La 12 ani, cele două și-au făcut debutul la TVR, într-un spectacol transmis chiar în Ajunul Crăciunului, intitulat „Colinde, Colinde”.

ADVERTISEMENT

În anul 2000, gemenele au lansat primul lor album în calitate de trupă. Acesta conținea piese precum „Nu-mi pasă”, „Clar de lună”, „Parfumul tău”, „La Indiggo” sau  „Asta-i lumea”.

Piesa „Hip Hop Jam” le-a adus recunoașterea în plan internațional în perioada 2003 – 2004. Au studiat arta teatrală la Universitatea de Teatru și Film din București. Ulterior, cele două au încercat să încheie un contract de reprezentare cu o casă de discuri din țară, dar nu au avut succes.

ADVERTISEMENT

Ce fac în prezent Mihaela și Gabriela Modorcea

Cele două postează regulat imagini pe rețelele sociale și arată foarte bine la 36 de ani. Fac adesea antrenamente în aer liber, așa cum se vede din fotografiile postate.

În prezent, Mihaela și Gabriela predau cursuri de pictură pe articole de îmbrăcăminte. De asemenea, gemenele Indiggo mai predau și nişte cursuri de dans oriental şi dans modern, numite „hip-hop belly dance”.

Au explorat și zona religioasă, iar în 2021 au lansat piesa „Christ Is Risen, Alleluia”, de pe albumul „Church of Love”. Melodia a fost compusă și orchestrată de ele.

Gemenele de la Indiggo
Așa arată acum gemenele de la Indiggo. Sursa foto: Instagram

Gemenele sunt stabilite în SUA

Mihaela și Gabriela au făcut studii în domeniul actoriei în Germania, apoi în SUA, acolo unde au rămas până în prezent și unde a continuat cariera lor.

În 2008 au participat la „America’s Got Talent” și au urcat pe scenă machiate strident, cu rochii provocatoare, interpretând melodia „New York, New York”. La momentul respectiv, juratul David Hasselhoff le-a criticat dur pentru această apariție.

„Mi se pare înfricoșător modul în care voi, ca niște frumoase neveste ale lui Dracula, ați cântat despre New York. Parcă ați fi vrut să ne bântuiți. Vă dau și eu o șansă, aceea de a vă întoarce la București!”, le-a spus atunci cântărețul și vedeta TV.

În ciuda criticilor primite de la Hasselhoff, gemenele de la Indiggo au ajuns până în faza semifinalelor show-ului de talente.

În 2012, Mihaela și Gabriela Modorcea au colaborat cu artiști de renume la albumul „Watch the Throne”. Acesta le-a adus un premiu Grammy, la categoria Cea mai bună interpretare rap.

„Albumul ‘Watch the Throne’, la care am colaborat şi noi, este câştigător la Premiile Grammy 2012 prin piesa Otis, la categoria Cea mai bună interpretare rap. Este pentru prima dată când România câştigă şi ea la aceste premii.

Este un motiv de foarte, foarte mare bucurie. Jay-Z, Kanye West şi Swizz Beatz, cu care noi colaborăm, sunt titani ai muzicii internaţionale”, au declarat atunci gemenele pentru click.ro.

Cele două au apărut și în câteva filme și seriale de la Hollywood, printre care „Van Wilder 2”, „Law&Order: Special Victim Unit”.

Mihaela Modorcea și-a lansat primul roman în limba engleză în 015, la New York, „Wicked Clone or How To Deal With The Evil” („Clona cea Rea sau Cum să te descurci cu Răul”), în cadrul târgului de carte BookExpo.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse...
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse la cale pentru a păcăli persoane naive
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Cu cât se închiriază un garaj transformat în garsonieră, în UK. Are canapeaua faţă în...
Cu cât se închiriază un garaj transformat în garsonieră, în UK. Are canapeaua faţă în faţă cu chiuveta din bucătărie şi patul în pod
Cristi Tănase a depus actele de divorţ, după ce Adina Maria a obţinut...
Cristi Tănase a depus actele de divorţ, după ce Adina Maria a obţinut ordin de protecţie! Motivul din spatele scandalului uriaş
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a...
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
Florin Piersic, primul mesaj de pe patul de spital: Sunt viu
Florin Piersic, primul mesaj de pe patul de spital: Sunt viu
Lavinia Pîrva, după anunţul divorţului la 7 ani de căsnicie cu Ştefan Bănică:...
Lavinia Pîrva, după anunţul divorţului la 7 ani de căsnicie cu Ştefan Bănică: Nimeni nu deţine pe nimeni!
Imagini cu casa lui Mihai Neșu. A construit-o în 3 ani și arată...
Imagini cu casa lui Mihai Neșu. A construit-o în 3 ani și arată spectaculos. „Nu e ușor să fii mereu pe șantier”
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește...
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie