Life

Exclusiv. Volodimir Zelenski a jucat într-un film alături de două cântărețe din România. Pelicula a avut un profit de 8 milioane de dolari

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a fost un actor apreciat înainte să intre în politică. În 2009, el a apărut într-un film alături de gemenele Gabriela și Mihaela Modorcea.
12.03.2022 | 10:00
Exclusiv Volodimir Zelenski a jucat intrun film alaturi de doua cantarete din Romania Pelicula a avut un profit de 8 milioane de dolari
Volodimir Zelenski, actualul președinte al Ucrainei, și fetele de la Indiggo au jucat împreună într-un film în 2009
ADVERTISEMENT

Volodomir Zelenski este cel mai popular președinte din lume, de când a devenit simbolul rezistenței Ucrainei în fața agresiunii Rusiei. După mai bine de două săptămâni de război, Zelenski a câștigat admirația tututor datorită curajului de a nu părăsi țara și a ține piept inamicului.

Zelenski a jucat într-un film alături de două cântărețe din România

Recent, Zelenski s-a referit la intenția președintelui Rusiei de a trece la un alt război, mult mai devastator decât cel care se derulează în prezent. ”Ameninţarea lui Vladimir Putin cu armele nucleare denotă mai degrabă slăbiciune. Cine amenință cu folosirea armelor nucleare o face numai dacă nimic altceva nu mai funcţionează”, a spus Zelenski.

ADVERTISEMENT

Zelenski a intrat repede într-un rol, cel de lider într-un război teribil, care părea să nu i se potrivească deloc. Publicul din Ucraina îl știa din diverse seriale tv și comedii romantice, în care Zelenski interpreta roluri de personaj fragil și nehotărât, departe de forța și hotărârea pe care le etalează ca președinte al țării.

Unul din filmele romantice în care joacă Volodimir Zelenski se numește ”Lyubov v bolshom gorode”, tradus pentru piața din SUA ”No love in the city”, care a apărut în martie 2009. Ideea scenariului a fost a lui Zelenski, cel care joacă rolul lui Igor, un rus care duce o viață tumultoasă la New York, alături de alți doi amici.

ADVERTISEMENT

Filmul în care apar Volodimir Zelenski și gemenele Indiggo a avut încasări de peste 11 milioane dolari

„Trei expatriați ruși iubesc viața și seduc femeile din New York până când se întâlnesc cu Sfântul Valentin, care este deghizat. Acesta îi blesteamă să rămână impotenți până când învață ce este dragostea adevărată. Fără dragoste-fără sex”, se scrie în prezentarea filmului, de pe site-ul imdb.com.

Conform aceleiași surse, consultate de FANATIK, ”No love in the city” a avut un buget de 3,5 milioane dolari, iar încasările totale au fost de 11,5 milioane dolari, ceea ce înseamnă că filmul a făcut un profit de 8 milioane de dolari, pelicula fiind populară mai ales în Ucraina și Rusia.

ADVERTISEMENT

Potrivit FANATIK, printre fetele pe care personajul interpretat de Volodimir Zelenski le întâlnește la New York se numără și gemenele ”Blyzniaska 1” și „Blyzniaska 2”, ale căror roluri sunt jucate de româncele Gabriela și Mihaela Modorcea. La un moment dat, gemenele flirtează cu personajul jucat de Zelenski la o sală de fitness, având și alte apariții în film.

Ele au primit oferta de la compania producătoare a filmului și au apărut astfel pe afiș alături de actori ucraineni, ruși și finlandezi. În ”No love in the city” se vorbește în rusă și engleză, iar filmările au avut loc la New York. Filmul a avut succes, astfel că producătorii au decis că e nevoie de o a doua parte, ”No love in the city 2”, în care gemenele nu au mai apărut.

ADVERTISEMENT

Gemenele Modorcea, care au jucat alături de Zelenski, locuiesc în SUA din 2007

Surorile Modorcea, care vor împlini curând 37 de ani, au devenit celebre în România la începutul anilor 2000, când au debutat pe piața muzicală cu numele de Indiggo. În perioada 2003-2004 au lansat piesa ”Hip Hop Jam”, devenind cunoscute și pe plan internațional. Ele au absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale, secția actorie, plănuind și o carieră complementară celei muzicale.

În 2007, gemenele Modorcea au plecat definitiv din România, stabilindu-se în SUA, la Chicago, împreună cu tatăl lor. Aici au participat la concursuri de talente și au mai absolvit un curs de actorie. Ele au schimbat și numele trupei în “Indigo Twins”, dar și-au schimbat stilul, pentru că anul trecut au lansat un album de muzică religioasă, ”Christ is risen”.

”Arhanghelii Iubirii – Mihaela și Gabriela Modorcea, gemenele Indiggo, vă vor învăța cum să renașteți în această primăvară, să înfloriți. Acesta nu este un spectacol religios, ci o experiență intimă, divină, care îți transformă inima și o umple de veselie veșnică. Vom prezenta cântece, dansuri și poezii originale cu spirit sfânt despre dragostea necondiționată a lui Dumnezeu”, au declarat gemenele anul trecut, la lansarea albumului.

 

ADVERTISEMENT