Life

Cum arată Gloria, fiica cea mică a Ritei Mureșan. La 25 de ani este stabilită în Thailanda

Ce înfățișare are Gloria, fata cea mică a creatoarei de modă Rita Mureșan. La vârsta de 25 de ani locuiește în Thailanda.
17.04.2024 | 22:35
Cum arata Gloria fiica cea mica a Ritei Muresan La 25 de ani este stabilita in Thailanda
Ce înfățișare are Gloria, fata cea mică a creatoarei de modă Rita Mureșan. La vârsta de 25 de ani locuiește în Thailanda. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Cum arată Gloria, fiica cea mică a Ritei Mureșan. La 25 de ani este stabilită în Thailanda, în timp ce fata cea mare, Rebeca, este stabilită în Statele Unite ale Americii. Designerul le simte lipsa foarte mult de când au plecat de acasă.

Ce înfățișare are Gloria, fata cea mică a creatoarei de modă Rita Mureșan. La vârsta de 25 de ani locuiește în Thailanda

Ce înfățișare are Gloria, fata cea mică a creatoarei de modă Rita Mureșan. La vârsta de 25 de ani locuiește în Thailanda, unde are o carieră de succes. A studiat mult pentru a ajunge în acest punct al vieții sale.

ADVERTISEMENT

Tânăra o face mândră pe celebra sa mamă care a rămas în România și care nu se vede stabilindu-se în străinătate. A învățat la o universitate de prestigiu, unde s-a pregătit pentru profesia pe care o are în prezent.

Potrivit spuselor creatoarei de modă, aceasta a terminat marketing la Kings College din Londra și cu asta se ocupă acum. Mai mult, calcă pe urmele figurii materne și s-a văzut model, fiind recunoscută la nivel internațional.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, Gloria este o prezență discretă pe social media, unde are conturile private. Rita Mureșan este cea care mai ”scapă” uneori imagini cu fiica sa cea mică, care are foarte multe dintre trăsăturile sale.

Rita Mureșan și fiica sa cea mică, Gloria
Rita Mureșan și fiica sa cea mică, Gloria. Sursa foto: Facebook / Instagram. Colaj: Fanatik

Rita Mureșan, detalii despre carierele fetelor sale

Rita Mureșan și-a lăsat fetele să meargă pe drumurile proprii. Nu le-a împiedicat să studieze peste hotare, cu toate că le simte dorul extrem de tare. Creatoarea de modă este mândră de reușitele pe care le au acestea.

ADVERTISEMENT

„Le vizitez cât de des pot. Mai vin și ele. Abia ce m-am întors din America. Nu vreau neapărat să mă stabilesc acolo pentru că am multe de făcut aici, în țară, din multe puncte de vedere, dar asta nu înseamnă că nu călătoresc foarte mult.

Câteva luni pe an le petrec acolo. Ele doresc să continue o carieră acolo sunt apreciate, iar eu nu le-am impus niciodată să nu plece sau să se întoarcă acasă. Când erau mici eu credeam că Rebeca o să se facă doctor și Gloria model.

ADVERTISEMENT

Le-am lăsat această libertate să facă ce vor. Rebeca a terminat chimie genetică și masterul în finanțe, la Vassar, în New York. Școala ei a fost foarte scumpă, dar ea a avut bursă.

A început cu bursă de 65% și până în ultimul an a avut 95%. Lucrează deja de 3 ani pe Wall Street”, spunea în urmă cu ceva vreme Rita Mureșan despre fetele sale, Gloria și Rebeca, potrivit wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT