Life

Boala care a chinuit-o pe Rita Mureșan: ”Doctorul mi-a spus că vor fi probleme”

Suferința prin care a trecut Rita Mureșan. Medicul i-a transmis că situația nu va fi una ușoară, ci se va confrunta cu neplăceri.
26.01.2024 | 08:55
Boala care a chinuito pe Rita Muresan Doctorul mia spus ca vor fi probleme
Suferința prin care a trecut Rita Mureșan. Medicul i-a transmis că situația nu va fi una ușoară, ci se va confrunta cu neplăceri. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Boala care a chinuit-o pe Rita Mureșan. Doctorul i-a spus că vor fi probleme. Când a trecut creatoarea de modă prin aceste momente pe care nu le-a dat uitării și despre care vorbește destul de rar în spațiul public.

Suferința prin care a trecut Rita Mureșan. Medicul i-a transmis că situația nu va fi una ușoară, ci se va confrunta cu neplăceri

Suferința prin care a trecut Rita Mureșan. Medicul i-a transmis că situația nu va fi una ușoară, ci se va confrunta cu neplăceri. Se întâmpla în perioada în care vedeta rămânea însărcinată pentru prima oară. Avea în jur de 23 de ani.

ADVERTISEMENT

Cadrele medicale i-au dezvăluit că are o afecțiune care îi pune în pericol sarcina. A aflat că suferă de disgravidie cronică, o boală care apare în primul trimestru de sarcină și este generată de perturbări care apar în organismul femeii.

Acesta a fost motivul pentru care a fost nevoită să stea internată în spitalul Giulești din Capitală vreme de 7 luni, până la venirea pe lume a fetei sale, Rebeca. Designerul a avut parte de ajutor din partea unui celebru medic.

ADVERTISEMENT

Doctorul mi-a spus că vor fi probleme cu sarcina și că, dacă nu o duc pe aceasta la bun sfârșit, nu voi putea să mai am copii, decizia mea a fost clară: am renunțat la tot și m-am mutat pentru 7 luni în spital la Giulești, unde, de altfel, s-a și născut prințesa mea Rebeca.

Și nu am niciun regret! În perioada aceea, doctorul Puia mi-a fost și tată, și mamă, Dumnezeu să îl odihnească în pace! Când am aflat că sunt însărcinată, niciun doctor nu și-a asumat riscul, pentru că eu aveam disgravidie cronică.

ADVERTISEMENT

Și vorbim despre acum 27 de ani. Azi poate medicina e mai evoluată, nu poate, sigur! El și l-a asumat. Ca să ajungi la el urgent, cum era cazul meu, era însă nevoie de relații. Și era urgent!”, a mărturisit Rita Mureșan pentru revista viva.ro.

Rita Mureșan, mamă de două fete

Rita Mureșan a mai povestit cum a ajuns să fie tratată de regretatul medic Sorin Lucian Puia, care a murit în condiții suspecte pe o barcă în Turcia în septembrie 2022. Vedeta l-a cunoscut prin intermediul unor prieteni.

ADVERTISEMENT

O amică foarte apropiată, Carmen, i-a spus că îl știe pe doctor pentru că a născut la rândul său cu el. Așa s-a internat la maternitatea Giulești. Fostul model crede că Rebeca i-a mulțumit prietenei sale pentru că a venit pe lume chiar de ziua de naștere a acesteia.

Ulterior, designerul a devenit mamă pentru a doua oară, când a venit pe lume Gloria. Rita Mureșan are două fete de care este mândră. Cea mare locuiește în Statele Unite ale Americii, iar cea mică este model la Paris.

ADVERTISEMENT