Life

Cum arată Linda Gray la cei 82 de ani ai săi. Actrița care o interpretează pe Sue Ellen din Dallas are o rutină complet neașteptată

Linda Gray are 82 de ani și se simte mai bine ca oricând. Ea s-a făcut remarcată pentru rolul lui Sue Ellen pe care l-a avut în celebrul serial Dallas.
13.10.2022 | 17:58
Cum arata Linda Gray la cei 82 de ani ai sai Actrita care o interpreteaza pe Sue Ellen din Dallas are o rutina complet neasteptata
Linday Gray, celebra actriță din serialul Dallas. Sursă Foto: Yotube / captură Fanatik
ADVERTISEMENT

Linda Gray a rămas în amintirea publicului larg pentru rolul jucat în serialul Dallas, Sue Ellen. Dacă pe platourile de filmare, personajul său era unul cât se poate de plictisit și iubitor de băuturi alcoolice, iată că în realitate, Linda Gray este total opusul.

Acesta este și motivul pentru care celebra actriță din serialul Dallas arată acum, la cei 82 de ani ai săi extrem de tânără. Constant, aceasta postează pe rețelele de socializare imagini cu ea, iar din ultimele postări nimeni nu i-ar da vârsta.

ADVERTISEMENT

Linda Gray are o rutină zilnică neobișnuită

Linda Gray pare mai fericită ca oricând în ciuda greutăților întâmpinate de-a lungul vieții. Actrița se află într-o croazieră, iar din imaginile postate, cei care nu o cunosc, pot spune că nu are mai puțin de 60 de ani.

Actrița care a interpretat rolul lui Sue Ellen are tenul aproape impecabil, și-a menținut silueta, iar în ciuda momentelor dificile prin care a trecut, aceasta a rămas la fel de zâmbitoare.

ADVERTISEMENT

Secretul actriței din Dallas este unul foarte simplu. Linda Gray adoră hrana curată, face mișcare în fiecare zi și de asemenea, are o gândire pozitivă. Aceasta apelează și la suplimente alimentare care o ajută să se mențină în formă.

Din rutina ei zilnică nu lipesc multivitaminele, precum complexul de B, vitamina D, omega 3, ginseng, sau coenzima Q1. De asemenea, Linda Gray consumă și extracte de ceai verde, probiotice, dar și quercitină.

ADVERTISEMENT
Linda Gray din serialul Dallas are 82 de ani. Sursă Foto: Instagram
Linda Gray din serialul Dallas are 82 de ani. Sursă Foto: Instagram

Linda Gray și-a pierdut unicul fiu

Nu doar alimentați o ajută însă să fie fericită, ci și gândirea optimistă. Să nu uităm că celebra artistă a trăit o adevărată dramă. În 2020, aceasta și-a pierdut unicul fiu, pe Jeff Thrasher.

Bărbatul avea doar 56 de ani și a fost diagnosticat cu leucemie. Din păcate, în final, boala a fost mai puternică decât el. ”A fost cea mai bună, mai amuzantă, cea mai dulce ființă umană….. a adus lumii o asemenea dragoste și a fost iubit de toată lumea!” a scris Linda atunci.

ADVERTISEMENT

Actrița mai are din căsnicia cu Ed Thrasher și o fiică, iar aceasta îi seamănă perfect și i-a călcat pe urme la capitolul carieră. Kehly Sloane a devenit și ea actriță și i-a dăruit Lindei Gray doi nepoți.

ADVERTISEMENT