ADVERTISEMENT
Life

Cum arată Madonna la vârsta de 62 de ani. Cântăreața, într-un turneu umanitar în Malawi

Autor: Dan Suta | 07.01.2021 | 16:47
Cum arată Madonna la vârsta de 62 de ani. Cântăreața, într-un turneu umanitar în Malawi
Madonna arată incredibil la 62 de ani. Foto: Instagram

Cântăreața Madonna se află într-un turneu umanitar în statul african Malawi, acolo unde se preocupă îndeaproape de condițiile sanitare de care beneficiază cei defavorizați, în special copiii, iar apariția ei i-a lăsat pe toți cu gura căscată.

ADVERTISEMENT

Artista de 62 de ani nu își arată deloc vârsta, de parcă întinerește pe zi ce trece tot mai mult. Madonna și-a schimbat de ceva vreme și look-ul, vopsindu-și părul roz, culoare care o avantajează destul de tare.

Creatoarea celebrului hit „La isla bonita” arată atât de bine cu ajutorul medicilor esteticieni, vedeta reușind să fenteze un pic mama natura.

ADVERTISEMENT

Madonna, la 62 de ani

Atunci când nu este machiată, Madonnei i se vede vârsta pe chip, iar dovadă stau toate fotografiile făcute de paparazzi în ultimii ani.

Cu toate acestea, diva știe cum să își ascundă vârsta din buletin în aparițiile sale publice, mai ales dacă e vorba despre evenimente unde participă mulți reprezentați ai mass-media, cum a fost ultima ei întâlnire cu oamenii, la Spitalul Pediatric Mercy James din Blantyre, Malawi.

ADVERTISEMENT

De-a lungul anilor, Madonna a ajuns de mai multe ori pe la specialiștii în înfrumusețare care folosesc bisturiul. Printre primele intervenții pe care și le-a făcut, potrivit Marie Claire, a fost mărirea sânilor, după care a continuat cu fața pe măsură ce a înaintat în vârstă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madonna (@madonna)

A scăpat de strungăreață și apelează des la procedee anti-riduri

Vedeta a renunțat inclusiv la strungăreața cu care s-a făcut remarcată, dentistul oferindu-i celebrei artiste o dantură complet nouă, acoperind spațiul din mijlocul dinților.

ADVERTISEMENT

Cântăreața și-a acoperit apoi ridurile prin tot felul de intervenții moderne și a apelat des la procedee prin care a făcut ca dispărute pungile de sub ochi și alte linii de la nivelul feței.

Dacă ar fi să facem un calcul al sumelor date de cântăreață pentru a arăta atât de bine la cei 62 de ani, am constata că acestea ar costa pe multă lume o întreagă avere.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!