Life

Cum arăta Mariana Cojocaru în tinerețe. Imagine rară cu una din cele mai cunoscute astrologe

Mariana Cojocaru este una dintre cele mai cunoscute astrologe din România și, dincolo de cititul în stele, prezicătoarea are o poveste de viață impresionantă.
11.01.2022 | 11:16
Cum arata Mariana Cojocaru in tinerete Imagine rara cu una din cele mai cunoscute astrologe
ADVERTISEMENT

Mariana Cojocaru este una din cele mai căutate astrologe din România. Predicțiile sale fac de cele mai multe ori înconjurul internetului, însă pe pagina ei personală aceasta postează din când în când lucruri despre ea, oferindu-le oamenilor ocazia să o cunoască dincolo de horoscopul pe care îl face la televizor.

Mariana Cojocaru era de o frumusețe răpitoare în tinerețe. Pe contul ei de Facebook, aceasta a postat la un moment dat una din cele mai dragi fotografii din albumul personal.

ADVERTISEMENT

Astrologa în vârstă de 54 de ani a fost dintotdeauna o femeie cochetă. A ținut foarte mult la felul în care arăta și cu siguranță întorcea privirile tuturor atunci când își făcea apariția undeva.

Mariana Cojocaru, imagine rară din tinerețe

Din nefericire, femeia a fost nevoită să treacă prin momente de coșmar din cauza fostului soț. Cojocaru a mărturisit la un moment dat că s-a căsătorit sub presiune, iar relația cu bărbatul ei s-a transformat într-un adevărat calvar.

ADVERTISEMENT

A îndurat o serie de agresivități verbale din partea omului cu care credea că va fi împreună până la adânci bătrâneți. În momentul în care acesta a ridicat mâna la ea, căsnicia s-a încheiat.

Așa arăta Mariana Cojocaru când era mai tânără. Foto: Facebook Mariana Cojpcaru

Momentele dure prin care a trecut prin viață. A fost bătută de fostul ei soț

Mariana a povestit într-un interviu în urmă cu ceva timp că a fost lovită de fostul soț, iar acela a fost punctul în care a spus „Stop”.

ADVERTISEMENT

„Soţul nu era mereu agresiv. Avea limbaj agresiv. Nu puteai să-i explici frumos o chestiune importantă pentru familie, doar mă supuneam. Numai el avea dreptate. Şi dacă era cum spuneam eu, nu-mi dadea dreptate, că nu voia.

La un moment dat, când a ripostat la ceva, eu i-am spus niste lucruri, eram mai liberă, nu ceva ieşit din comun, nu să spui „Doamne, l-am făcut alibie de porci’. Atunci m-a lovit. Am spus că dacă nu iau atitudine, nu e corect faţă de mine. În momentul când a ripostat şi m-a lovit, am chemat 112. A venit poliţia si l-a ridicat”, a povestit Mariana Cojocaru pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

O altă experiență care a marcat-o profund a fost un accident rutier în urma căreia era să moară. Practic, astrologa a văzut moartea cu ochii, iar după ce a depășit acel moment a aflat că nimic nu a fost întâmplător în viața ei.

 

ADVERTISEMENT