Life

Cum arată Mircea Radu la 51 de ani. Soția lui, mai tânără cu 20 de ani, i-a dăruit doi copii

26.05.2020 | 23:08
Cum arata Mircea Radu la 51 de ani Sotia lui mai tanara cu 20 de ani ia daruit doi copii
Mircea Radu a vorbit despre boala de care suferă. Clipe de coșmar pentru fostul prezentator. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Mircea Radu a ajuns la borna 51, dar și-a păstrat carisma cu care a cucerit zeci de femei în perioada lui de glorie. Soția lui, mai tânără cu 20 de ani, i-a dăruit doi copii minunați și, împreună, au pus bazele unei frumoase familii.

Cum arată Mircea Radu la 51 de ani

Unul dintre cei mai râvniți bărbați din lume mondenă, în urmă cu 10-15 ani, Mircea Radu a ajuns la borna 51, o vârstă la care se bucură de familia minunată pe care o are.

ADVERTISEMENT

Curtat și dorit de multe femei, prezentatorul a ales o tânără din Botoșani, mai tânără cu 20 de ani, pe care a luat-o de soție și care i-a dăruit doi copii minunați, Clara și Tudor.

Mircea Radu, concert de Crăciun, Andra
Cum arată Mircea Radu la 51 de ani. sursă foto: Instagram

În trecut, când se afla pe culmile succesului, Mircea Radu a avut o relație cu Alexandra Dinu, numai că frumoasa blondă l-a părăsit pentru Adrian Mutu cu care s-a și căsătorit.

ADVERTISEMENT

După despărțirea de Alexandra, Mircea Radu nu s-a mai afișat cu alte femei. A preferat să își trăiască viața sentimentală departe de ochii curioșilor, până în ziua în care a ales-o pe cea care avea să îi devină soție.

Avea 45 de ani când a decis să se așeze la casa lui alături de Raluca, o fată simplă din Botoșani, care i-a dăruit doi copii, un băiețel, Tudor, și o fetiță, Clara.

ADVERTISEMENT

„Eu sunt cel mai puțin permisiv, dar am o relație bună cu cei doi copii ai mei – nu sunt nici zbir, dar nici nu mi se urcă-n cap. E o relație bazată pe multă dragoste. Copiii sunt singurii care nu înșală la capitolul ăsta, ce le dai, asta primești.

Clara are gropiță și ochi verzi, ca mine, iar Tudor e șaten cu ochi negri, dar are ce se cheamă „aerul meu. Adică temperamentul, mișcările, mersul meu”, a declarat Mircea Radu pentru cancan.ro

ADVERTISEMENT