Life

Cum arată o vilă de peste jumătate de milion de euro din Pipera. Construcția e nouă și te va lăsa fără cuvinte

O nouă construcție luxoasă din Nordul Capitalei își așteaptă proprietarii. La ce să se aștepte cei care plătesc 500.000 de euro pentru a intra în posesia ei
01.12.2023 | 17:39
Cum arata o vila de peste jumatate de milion de euro din Pipera Constructia e noua si te va lasa fara cuvinte
O nouă vilă din Pipera își așteaptă proprietarii. Cum arată locuința de lux Sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea
ADVERTISEMENT

Pipera este una dintre cele mai bune zone din Capitală. Aici, se pot muta doar cei cu portofelul gros, căci prețurile concurează cu cele din afară. Mai nou, vedeta unui ansamblu rezidențial este o vilă care costă jumătate de milion de euro.

O vilă din Pipera este vedeta unui complex rezidențial de lux

În urmă cu câțiva ani, mii de bucureșteni așteaptau momentul în care piața imobiliară se va prăbuși din cauza pandemiei. Din păcate, acest lucru nu s-a întâmplat. În prezent, prețurile la imobiliare sunt mai mari ca niciodată.

ADVERTISEMENT

Contrar veniturilor multora dintre cei care locuiesc în Capitală, prețurile la locuințe au crescut vertiginos. Astfel, abia dacă te mai poți apropia de locuința mult dorită la un preț decent.

Ca în fiecare an, zona de Nord a Bucureștiului rămâne fruntasă în ceea ce privește prețurile la locuințe. Fie că vorbim despre case sau apartamente finalizate sau în stadiu de construcție, toate se dau ca pâinea caldă.

ADVERTISEMENT

Acum, mai mulți bucureșteni cu bani ”vânează” o vilă superbă din cartierul Pipera. Construcția nu este finalizată și se află în Voluntari, foarte aproape de Balta Pipera. Poziționarea nu este deloc una rea pentru cei care lucrează în corporațiile din Nord.

Vila a fost proiectată pentru cei cu gusturi rafinate. Deși mai durează până când va fi predată la cheie, aceasta va avea inclusiv o grădină japoneză în interior. Designul îndrăzneț se va regăsi între bucătărie, living și hol.

ADVERTISEMENT

Structura vilei presupune parter și un singur etaj și se vor regăsi 4 dormitoare, un living, o sală de mese și trei băi. Proiectul este completat de terenul foarte generos care, după construcția vilei, încă mai are 240 mp liberi.

vilă în Pipera
O nouă vilă în Pipera a atras atenția celor cu sume mari în conturi Sursa foto: wall-street.ro

Facilitățile locuinței sunt pe măsura prețului plătit

Având în vedere că prețul vilei este de 500.000 de euro, la construcția sa s-au folosit materiale de cea mai bună calitate. Încălzirea se realizează prin pardoseală în întreaga casă, iar toți pereții sunt bine izolați.

ADVERTISEMENT

De asemenea, acoperișul în stil mediteranean vine la pachet cu o garanție de 50 de ani. Ușa de la intrare este foarte modernă, permitând accesul doar cu ajutorul amprentei.

Nici curtea nu va fi uitată. Toată amenajarea exterioară s-a realizat cu ajutor unui expert peisagist. Pentru îngrijirea tuturor plantelor se folosește un sistem de irigații smart care poate fi controlat de pe telefon. Acestea, dar și multe alte facilități transformă vila din Pipera într-o oază de lux și bun gust.

Acoperișul este în stil mediteraneean, folosind material hidroizolant, peste care, ulterior, s-au pus două straturi de polistiren cu o densitate de 150. Acoperișul are o garanție de 50 de ani.

Ușa de la intrare în casa este una inteligența cu deschidere pe amprentă și atenționare vocală. Ca facilități, mai regăsim sistemul de irigații din curte, care este unul smart, la fel ca încălzirea și răcirea casei, ce poate fi controlată de pe telefon.

ADVERTISEMENT
Tags: