Life

Cum arată Oana Radu după ce s-a tuns singură urmărind un tutorial de pe Tiktok: „Nu știu ce să fac”

Oana Radu s-a tuns singură, acasă! Apoi a mers de urgență să repare răul făcut. Cum arată acum cântăreața după acest eșec.
26.10.2022 | 18:34
Cum arata Oana Radu dupa ce sa tuns singura urmarind un tutorial de pe Tiktok Nu stiu ce sa fac
Cum arată Oana Radu după ce s-a tuns singură urmărind un tutorial de pe Tiktok. foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Oana Radu a luat o decizie îndrăzneață, anume de a se tunde singur acasă, în baie  în timp ce urmărea un tutorial online.  Iată cum arată acum vedeta după această experiență.

Cum arată Oana Radu după ce s-a tuns singură urmărind un tutorial de pe Tiktok

Oana Radu a vrut să facă o schimbare în viața ei, dar lucrurile nu au ieșit deloc cum și-ar fi dorit aceasta.

ADVERTISEMENT

Mai precis, vedeta care a participat la emisiunea Bravo ai stil de la Kanal D a urmărit un tutorial de pe Tik Tok și s-a tuns singură în baie.

Aceasta a vrut să își facă un breton frumos, așa cum găsise pe rețelele de socializare, dar a ajuns de urgență la un salon de înfrumusețare pentru a repara tot ce stricase.

ADVERTISEMENT

Vedeta a mai spus că i-ar fi plăcut să fi avut filmări cu ce a reușit să facă singură pentru a le arăta diferența după ce trecuse deja pragul hair stilistului.

Așa arată acum Oana Radu
Așa arată acum Oana Radu. Foto Colaj Fanatik / Instagram

Oana Radu, breton după o tunsoare eșuată. A vrut să încerce singură să se tundă

O altă problemă pe care a remarcat-o Oana Radu este că și-a făcut bretonul din prea mult păr și chiar se întreba dacă să rămână blondă sau se treacă din nou la culoarea sa naturală.

ADVERTISEMENT

”Mi-am făcut breton, nu s-a întâmplat pentru că am vrut, s-a întâmplat pentru că m-am tuns singură în baie în timp ce urmăream un tutorial de pe Tik-Tok.

Îmi pare rău că nu am și filmat ca să vedeți rezultatul pentru că acesta este un breton corectat de o profesionistă.

ADVERTISEMENT

Problema este că eu am intrat cam mult și mi-am tuns mult din păr. Nu știu ce să fac, să revin la culoarea mea sau să rămân blondă.”, a declarat Oana Radu în rețelele de socializare.

Oana Radu a mai povestit pe rețelele de socializare că este foarte ocupată și are multe concerte. Probleme cu podoapa capilară au și alte vedete. Oana Roman se plângea că era atacată pe internet din cauza faptului că „este cheală”.

ADVERTISEMENT
Tags: