Life

Ce a făcut Oana Roman pentru a-și crește părul după ce a fost ținta glumelor pe internet: „Nu mai sunt cheală la rădăcină”

Ce a făcut Oana Roman pentru a-și crește părul după ce a fost ținta glumelor pe internet. La ce metodă a apelat vedeta pentru a regenera podoaba capilară.
14.10.2022 | 15:03
Ce a facut Oana Roman pentru asi creste parul dupa ce a fost tinta glumelor pe internet Nu mai sunt cheala la radacina
Ce a făcut Oana Roman pentru a-și crește părul după ce a fost ținta glumelor pe internet. foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Oana Roman a vorbit despre problema sa cu căderea părului și a explicat ce a făcut pentru a-și regenera podoaba capilară.

Ce a făcut Oana Roman pentru a-și crește părul

Vedeta a povestit pe rețelele de socializare că a început să testeze un produs de mai multe luni de zile și acum chiar se văd rezultatele.

ADVERTISEMENT

Mai mult, aceasta a mărturisit că nu mai este „cheală la rădăcină” și este extrem de mulțumită de rezultate.

Totodată, Oana Roman le-a mai spus urmăritorilor săi de pe rețelele de socializare că o să îi țină la curent cu tot ceea ce se întâmplă pentru a putea beneficia în totalitate de aceste sfaturi pentru creșterea părului.

ADVERTISEMENT

„Vedeți că nu mai sunt cheală la rădăcină. De câteva luni am testat un produs pe bază de ulei de ricin și rezultatele sunt foarte bune.

O să fac zilele astea niște filmări, să vedeți cum se folosește produsul”, le-a spus Oana Roman urmăritorilor ei de pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Oana Roman, ținta glumelor pentru că nu ar mai fi avut păr în cap

Anul trecut, Oana Roman a fost ținta batjocorii pe internet după ce mai mulți internauți au spus că nu mai are păr în cap.

Vedetă s-a simțit jignită la acel moment și a mărturisit că este cauza unei probleme medicale toate această pierdere a părului și nimeni nu ar fi trebuit să își bată joc de acest aspect.

ADVERTISEMENT

În timp ce a recunoscut că se confruntă cu problema căderii părului și a faptul că rădăcinile sale de păr sau foarte rare, Oana Roman i-a criticat pe cei care au râs de ea din cauza faptului că se confruntă cu căderea părului.

„Mi-a trimis cineva niște postări de pe un grup făcut de niște persoane care, după părerea mea, au serioase probleme mintale și psihice… care se legau de faptul că eu nu mai am păr în cap.

Da, am această problemă, dar cred că este o problemă medicală deja și nu cred că este ok să ne batem joc de oameni care au probleme”, a spus Oana Roman la acel moment.

ADVERTISEMENT
Tags: