Life

Cum arată părinții reali ai Gianinei din Las Fierbinți. Anca Dumitra seamănă mai mult cu tatăl ei

Actrița care o interpretează pe Gianina în Las Fierbinți are cu cine semăna. Anca Dumitra a moștenit frumusețea de la părinți.
04.05.2023 | 10:01
Cum arata parintii reali ai Gianinei din Las Fierbinti Anca Dumitra seamana mai mult cu tatal ei
Anca Dumitra s-a căsătorit, iar de la nuntă nu au lipsit părinții. Foto: colaj Fanatik/ Pro TV
ADVERTISEMENT

Anca Dumitra a moștenit frumusețea de la părinți. Cum arată mama și tatăl Gianinuței din Las Fierbinți în realitate. Vedeta de la Pro TV s-a căsătorit religios, iar cei care i-au dat viață a fost foarte emoționați când au văzut-o îmbrăcată în mireasă.

Anca Dumitra și-a moștenit frumusețea de la părinți. Cum arată, în realitate, mama și tatăl Gianinuței din Las Fierbinți

Gianina din Las Fierbinți s-a căsătorit în secret în acest weekend cu Manfred Spendier. Cum era de așteptat, vedeta i-a avut alături pe ambii săi părinți. Iar mama și tatăl actriței au făcut declarații despre cel mai important moment din viața fiicei celor.

ADVERTISEMENT

Cel mai emoționat a fost tatăl miresei, care și-a stăpânit cu greu lacrimile atunci când a văzut-o pe Anca Dumitra îmbrăcată în rochie alba. Actrița din iubitul serial de comedie îi seamănă mult tatălui său atunci când vina vorba de aspectul fizic.

Anca Dumitra părinți nuntă
Așa arată părinții Ancăi Dumitra în realitate.
Foto: colaj Fanatik/ Pro TV

„Începutul e frumos. Sperăm ca toată lumea să fie mulțumită și noi în același timp. Recunosc că mi-au dat lacrimile. Ceea ce i-am oferit noi să îi ofere și soțul. Îmi place foarte mult soțul Ancăi.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă ne înțelegem mai puțin. Vorbește românește, doar că trebuie să avem translator cu familia lui”, a spus tatăl actriței imediat după ce slujba s-a terminat,  pentru Pro TV. 

Mama Ancăi Dumitra: „Am avut emoții foarte multe”

Și dacă Anca Dumitra nu a vorbit public despre faptul că se căsătorește, nu și-a ascuns fericirea de părinți. Actrița are o relație specială cu mama ei, iar aceasta a dezvăluit că a început să danseze de bucurie atunci când a aflat că fiica ei se mărită.

ADVERTISEMENT

„Vă spun că am vrut să mă îmbăt în seara aia de fericire. Cântam prin casă ‘Se mărită fata mea, nu știu Doamne ce-i cu ea’. Am fost foarte fericită și sunt foarte împlinit”, a declarat Eugenia Dumitra.

Totodată, femeia a mai spus că Gianinuța din Las Fierbinți își dorește să devină mamă și speră că acest vis să i se îndeplinească. „Le doresc să fie sănătoși, să se înțeleagă, să se respecte și să se iubească. Toate vin de la iubire, de la fericire, de la comunicare. Cu înțelepciune multă și cu răbdare în viață. Anca își dorește copii și o să fim lângă ei”. 

ADVERTISEMENT

Cât despre cununia religioasă, mama Ancăi Dumitra recunoaște că și-a gestionat cu greu emoțiile. „Am avut emoții foarte multe. Am plâns. Îmi propusesem să nu plâng, să râd, să fiu veselă, dar e normal. Emoțiile își spun cuvântul și le-am avut toată săptămâna asta. Mă trezeam la 2, la 3 noaptea, nu mai puteam să dorm, dar sunt ok”, a completat Eugenia Dumitra.

ADVERTISEMENT