Life

Cum arată resortul unde se filmează Insula Iubirii. Condiții de lux pentru concurenți și ispite

Cum arată resortul unde se filmează Insula Iubirii. Condițiile puse la dispoziție pentru concurenți și pentru ispite sunt de lux.
21.06.2023 | 11:00
Cum arata resortul unde se filmeaza Insula Iubirii Conditii de lux pentru concurenti si ispite
Cum arată resortul unde se filmează Insula Iubirii. Foto Facebook / Antena 1
ADVERTISEMENT

Cum arată resortul unde se filmează Insula Iubirii. Concurenții și ispitele de la emisiune locuiesc în condiții de lux.

Cum arată resortul unde se filmează Insula Iubirii

Insula Iubirii aduce un nou sezon, care începe foarte curând la Antena 1. Cele cinci cupluri și ispitele vor sta în două locuri de lux din Thailanda. Este vorba despre Natai Beach Resort, din Phuket, Thailanda.

ADVERTISEMENT

Condițiile de lux sunt puse la dispoziție pentru concurenți și ispite, care trebuie să își testeze iubirea. Nu lipsesc o piscină imensă, palmierii și nisipul fierbinte din Thailanda.

Sunt făcute și locuri de întâlnire speciale, chiar pe plajă. Camerele au vedere la mare, la fel și zona de luat masa. Radu Vâlcan va discuta cu concurenții lângă piscină.

ADVERTISEMENT

Concurenții de la Insula Iubirii trebuie să petreacă 21 de zile în resortul de lux. Ei trebuie să reziste tentației ispitelor și să se întoarcă acasă tot cu partenerul de viață.

Fetele vor sta într-o vilă, iar băieții într-o alta, alături de ispitele masculine și respectiv cele feminine. „Chiar nu mă aşteptam ca noi să cunoaştem vila băieţilor, preferam să nu o cunosc!”, va spune Bianca, partenera lui Marius.

ADVERTISEMENT

„Va fi dezmăţ aici! Ispitele mi s-au părut nişte feline care aşteptau să devoreze prada!”, a spus și Ema, partenera lui Răzvan.

Așa arată resortul de lux unde se filmează
Așa arată resortul de lux unde se filmează. Foto Colaj Fanatik

Anunțul lui Radu Vâlcan înainte de începerea emisiunii

La rândul lor, și băieților le-a fost destul de greu să vadă locurile unde iubitele lor vor fi ispitite de bărbații extrem de atrăgători aleși de Antena 1.

ADVERTISEMENT

Și Radu Vâlcan a făcut un anunț pentru concurenți. Deși era clar acest lucru, prezentatorul a subliniat din nou că concurenții sunt filmați non-stop, iar imaginile vor fi arătate nu numai la televizor, ci și partenerilor din cealaltă vilă de lux.

„Camerele de filmat sunt pregătite să observe tot şi să arate tot. Vor urmări fiecare mişcare, vor surprinde din zeci de unghiuri realitatea din vile, în cele mai mici şi picante detalii, iar ce se întâmplă pe Insulă nu va rămâne pe insulă! Garantat!”, va adăuga Radu Vâlcan.

ADVERTISEMENT