Life

Reguli noi la Insula Iubirii 2022, anunţate de Radu Vâlcan. Ce fac concurenţii în Camera Liberă

Luni, 2 mai 2022, are loc premiera noului sezon al show-ului Insula Iubirii. Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii, a anunțat că există noi reguli pentru concurenți.
02.05.2022 | 19:01
Reguli noi la Insula Iubirii 2022 anuntate de Radu Valcan Ce fac concurentii in Camera Libera
Radu Vâlcan a anunțat noile reguli ale sezonului 6 Insula Iubirii. Foto: A1.ro/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Premiera sezonului 6 al show-ului Insula Iubii are loc luni, 2 mai 2022, la ora 20:30, pe Antena 1. Telespectatorii vor face cunoștință cu cele 5 cupluri care au călătorit până în Paradis pentru a-și testa relația, dar și cu cele 20 de ispite. De asemenea, Radu Vâlcan, moderatorul emisiunii, a anunțat noi reguli pentru concurenți.

Regulile de la Insula Iubirii 2022. Ce este Camera Liberă

Noul sezon Insua Iubirii vine cu mai multe surprize pentru telespectatori, dar și pentru concurenți. Jocul se schimbă, iar aceștia vor avea de respectat reguli noi, anunțate de Radu Vâlcan. Sezonul 6 s-a filmat într-o locație inedită, Coconut Island, formată din două resorturi ce-i vor găzdui pe cei care vor să-și testeze relația.

ADVERTISEMENT

De această dată, concurenții nu vor ști și nu au voie să afle unde locuiesc partenerii lor. De altfel, acum există Camera Liberă. Aceasta este reprezentată de o încăpere unde fetele și băieții se pot retrage atunci când au nevoie de intimitate sau să-și facă ordine în gânduri, dar nu singuri.

Concurenților le este permis să intre în Camera Liberă numai însoțiți de un coleg, o colegă sau o ispită. La auzul acestor vești, fetele și băieții au chicotit, scrie A1.ro.

ADVERTISEMENT

Radu Vâlcan a dezvăluit la ce trebuie să se aştepte concurenţii

În cel de-al șaselea sezon Insula Iubirii, cinci cupluri curajoase sunt gata să pornească în călătoria vieții lor și să demonstreze că iubirea este mai puternică decât cele 20 de ispite.

Încă din primele minute petrecute pe Insula din Thailanda, Radu Vâlcan le-a dezvăluit acestora care sunt lucrurile la care trebuie să se aștepte.

ADVERTISEMENT

Astfel că, prezentatorul i-a anunțat că deznodământul experienței Insula Iubirii este unul imprevizibil. Cuplurile nu se vor vedea și nu vor comunica sub nicio formă între ele. În tot acest timp se pot întâmpla lucruri neașteptate și trebuie să fie pregătiți pentru asta.

Radu Vâlcan i-a avertizat pe concurenți că scopul pentru care s-au înscris la emisiune a fost acela de a afla răspunsul unei întrebări comune, „este partenerul actual jumătatea ideală?”. Chiar dacă au plecat de acasă convinși că nimic nu-i poate despărți, ispitele sunt carismatice, cuceritoare și hotărâte să demonstreze contrariul.

ADVERTISEMENT

Cât stau concurenţii pe Insula Iubirii

Timp de 21 de zile, concurenții vor sta pe Insula Iubirii. Fetele vor locui în Island Escape, iar băieții în Village Coconut.

Ispitele feminine din sezonul 6 sunt Maria Vornicu, Bianca Patrichi, Oana Monea, Anamaria Vaida. Lor li se alătură Eda Csoregi, Karina Fetica, Larisa Iosif, Antonela Pătruţ, Roxana Lite și Lavinia Dumitrescu.

Ispitele masculine sunt Bogdan Ionescu, Cătălin Dumitrescu, Ali Habron, Marius Hărdoiu, Daniel Mihai, Marco Cigognini, Denis Slav, Florin Cerghit, Dinu Popescu și Cristian Grigorescu.

Pentru ca noul sezon să iasă perfect, echipa Insula Iubirii, formată din peste 100 de oameni, a muncit din greu. Radu Vâlcan a dezvăluit că a dormit numai 3-4 ore pe noapte.

Totodată, pentru ca producția să se ridice la cele mai înalte standarde din punct de vedere tehnic, 6,5 tone de echipament au fost trimise cu avionul în Thailanda. Evenimentele neplăcute nu au fost inexistente. Astfel că, s-a întâmplat să fie inundat setul de filmare sau să cadă operatorul de pe cameră.

ADVERTISEMENT