Life

Cum arată Roxana Nemeș fără machiaj. Reacții pe bandă rulantă din partea internauților

Roxana Nemeș s-a făcut și mai remarcată după ce a participat la Survivor România. La cei 33 de ani ani săi, vedeta se bucură de o carieră impresionantă.
21.11.2022 | 10:32
Cum arata Roxana Nemes fara machiaj Reactii pe banda rulanta din partea internautilor
Cum arată Roxana Nemeș de la Survivor România fără machiaj. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Roxana Nemeș este mai mereu o apariție impecabilă. Vedeta știe foarte bine ce înseamnă eleganța, dar și stilul, iar asta o putem vedea chiar din imaginile pe care aceasta le postează constant.

Cum arată Roxana Nemeș fără machiaj

Vedeta, care a participat și la show-ul ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”, este extrem de activă pe rețelele de socializare, iar mai nou și pe TikTok.

ADVERTISEMENT

Recent, Roxana Nemeș a publicat un clip video, în care s-a filmat fără machiaj. Pentru internauți a fost de-a dreptul surprinzător, în condițiile în care, aceasta este machiată mai mereu.

Nu a optat pentru niciun filtru, iar imaginile spun totul. Roxana Nemeș arată la fel de bine și fără machiaj.

ADVERTISEMENT

Nu puțini au fost cei care au complimentat-o pe fosta Faimoasă de la Survivor România, pentru că a avut curajul să se afișeze așa, dar și pentru cât de bine arată.

”Superbă…”, ”Foarte frumoasă ești”, ”Mai rar femei frumoase ca tine…iar ochii….superbi”, sunt doar o parte dintre comentariile primite de vedetă la clipul video în care apare fără niciun strop de machiaj.

ADVERTISEMENT
Roxana Nemeș s-a afișat fără pic de machiaj pe față. Sursă foto: TikTok / colaj Fanatik
Roxana Nemeș s-a afișat fără pic de machiaj pe față. Sursă foto: TikTok / colaj Fanatik

Roxana Nemeș a slăbit aproape 15 kilograme

Deși acum arată impecabil, în trecut, Roxana Nemeș s-a confruntat cu kilogramele în plus. Vedeta a reușit să slăbească însă aproape 15 kilograme, iar de atunci se menține.

Fosta concurentă de la Survivor România nu este o împătimită a dietelor, însă din cauza programului său încărcat, a fost nevoită să apeleze la un program alimentar.

ADVERTISEMENT

Aceasta are zile când mănâncă des și la orice oră brânzeturi sau salate, dar și zile în care se bucură de fructe, sau de carne de pui.

”Timp de patru zile pe săptămână, mănânc des și la orice oră, brânzeturi slabe plus salate sau legume.

Apoi schimb pentru trei zile cu fructe și legume sau fructe și iaurt. După aceste zile, țin două cu carne, în special piept de pui, și garnitură de legume la grătar.

În plus, înainte de un eveniment important, nu consum decât iaurt și mere sau portocale. Atât! Așa am reușit să dau jos 12-13 kilograme”, povestea vedeta în urmă cu ceva timp.

Acum, Roxana Nemeș are 60 de kilograme și speră că se va menține la această greutate.

ADVERTISEMENT