Life

Cum arată și ce face sora Vivianei Sposub? Care credeți că este mai frumoasă? Foto

Admirată în toată țara pentru formele de invidiat pe care le are, Viviana Sposub se poate lăuda cu o soră mai mare, Bianca, cu care seamănă perfect, ambele fiind de o frumusețe aparte.
02.10.2021 | 17:39
Bianca Sposub și Viviana sunt adeseori confundate de iubitii din viata lor Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Viviana Sposub a devenit celebră după ce a participat la mai multe show-uri, atât ca și concurentă, cât și ca prezentatoare TV, iar relația pe care a dezvoltat-o cu George Burcea, soțul Andreei Bălan a adus-o sub lumina reflectoarelor cu adevărat.

Viviana și Bianca Sposub seamănă ca două picături de apă

Dacă Viviana este o obișnuită a emisiunilor TV și nici nu se poate numi tocmai inhibată atunci când vine vorba de a poza în ipostaze incendiare, Bianca Sposub este cu mult mai discretă.

ADVERTISEMENT

Iar asta în ciuda faptului că, la modul evident, cele două surori seamănă ca două picături de apă, iar Bianca, deși cu opt ani mai mare decât Viviana Sposub, nu se poate plânge că nu a fost înzestrată de mama natură cu tot ce și-ar putea dori și un fotomodel.

Și, cum Bianca Sposub este o împătimită a social-media, FANATIK a ”aruncat” o privire pe contul ei de Instagram, loc în care focoasă soră a Vivianei de la Bravo, ai Stil! își expune și ea, cu generozitate, formele.

ADVERTISEMENT

Bianca Sposub, la fel de senzuală ca Viviana

Iar fotografiile de pe contul de socializare al Biancăi Sposub nu sunt deloc puține. Și, chiar dacă nu pozează atât de des ca mai tânăra ei soră în ipostaze incendiare, Bianca poate, oricând, să o concureze pe Viviana Sposub când vine vorba de senzualitate.

Astfel, Bianca Sposub nu s-a dovedit deloc rușinoasă în momentele în care a pozat în costum de baie, dezvăluind formele de fotomodel pe care le are. Și, culmea, Bianca Sposub nu trăiește, ca și sora ei, din apariții televizate în care să mizeze pe frumusețea naturală cu care a fost înzestrată, ci a ajuns să lucreze în IT.

ADVERTISEMENT

De altfel, ajunsă la 31 de ani, Bianca Sposub se poate lăuda cu Facultatea de Informatică absolvită și cu un job în domeniu, având însă în comun cu Viviana pasiunea pentru social media.

Ce spune Viviana Sposub despre sora ei, Bianca

”Sunt extrem de fericită şi recunoscătoare că am o asemenea soră şi că mă pot bucura alături de ea de nişte momente minunate. Noi nu prea ne spunem una celeilalte lucruri profunde şi chiar ne certăm destul de des, dar orice ar fi, suntem şi vom fi cele mai bune prietene. Bianca, te iubesc enorm de mult”, spunea Viviana Sposub, la Ferma.

ADVERTISEMENT

Mai apoi, ajunsă la Bravo, ai Stil! Viviana Sposub a vorbit, din nou, despre sora ei recunoscând însă că nu se vede cu Bianca pe cât de des și-ar dori.

„Ne înţelegem foarte bine, avem o relaţie specială, dar din păcate de vedem foarte rar. Înainte eram nedespărţite, ieşeam foarte des la petreceri, în oraş sau la evenimente. Acum încercăm să ne vedem când de des putem, când am şi eu vacanţe, însă distanţa îşi spune cuvântul”, a spus Viviana despre relaţia lor.

Cu toate acestea, Viviana Sposub recunoștea, cu ceva vreme în urmă, că asemănarea dintre ea și Bianca le-a făcut să fie, uneori, confundate chiar de iubiții lor, explicând că momentele cu pricina au fost pe când se îmbrăcau asemănător.

Evident, sperăm noi, lui George Burcea nu i s-a întâmplat așa ceva, soțul Andreei Bălan iubindu-se deja de mai bine de un an cu Viviana Sposub și a avut ocazia, în repetate rânduri, să se întâlnească și cu frumoasa soră a concurentei de la Bravo, ai Stil!.

ADVERTISEMENT