Life

Cum arată și ce s-a ales de nepoata marelui Dan Spătaru. Ce face acum Maria, la 18 ani are o meserie grea

Cine este și ce face nepoata regretatului Dan Spătaru. Ce ocupație are Maria la vârsta de 18 ani. Are o profesie dificilă.
30.07.2023 | 17:49
Cum arata si ce sa ales de nepoata marelui Dan Spataru Ce face acum Maria la 18 ani are o meserie grea
Cine este și ce face nepoata regretatului Dan Spătaru. Ce ocupație are Maria la vârsta de 18 ani. Are o profesie dificilă. Sursa foto: captură video Youtube / viva.ro. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cum arată și ce s-a ales de nepoata marelui Dan Spătaru. Ce face acum Maria, la 18 ani are o meserie grea. A moștenit talentul artistic al regretatului muzician, însă a ales să meargă pe un drum cu totul diferit.

Cine este și ce face nepoata regretatului Dan Spătaru. Ce ocupație are Maria la vârsta de 18 ani. Are o profesie dificilă

Cine este și ce face nepoata regretatului Dan Spătaru. Ce ocupație are Maria la 18 ani, vârstă pe care a împlinit-o în luna februarie. Are o profesie dificilă, deși este foarte talentată când vine vorba de muzică. A urcat prima oară pe scenă la numai 3 ani.

ADVERTISEMENT

Are înclinații artistice foarte bune, dar după susținerea examenului de bacalaureat a dorit să dea la Medicină. Tânăra vrea să devină medic, o meserie care implică multe responsabilități, dar care nu o sperie deloc.

Declarația a fost făcută de bunica sa, fosta dansatoare Sidonia Spătaru care este tare mândră de adolescentă. Soția regretatului artist Dan Spătaru o susține din plin pe tânără în drumul pe care și l-a ales.

ADVERTISEMENT

„Este și o perioadă cu mari emoții. Pentru că se pregătește pentru susținerea Bacalaureatului dar și pentru examenele de la Facultatea de Medicină”, a spus văduva lui Dan Spătaru, în urmă cu câteva luni, pentru impact.ro.

Maria, nepoata lui Dan Spătaru
Maria, nepoata lui Dan Spătaru. Sursa foto: viva.ro. Colaj: Fanatik

Maria, nepoata lui Dan Spătaru, înclinații muzicale

Maria, nepoata lui Dan Spătaru, are înclinații muzicale și s-a familiarizat cu piesele regretatului artist datorită înregistrărilor video, fotografiilor și poveștile pe care le-a auzit de-a lungul anilor de la persoanele apropiate.

ADVERTISEMENT

În plus, tânăra a crescut cu o profundă admirație față de marele artist român care a încetat din viață pe 8 septembrie 2004, în urma unui stop cardiac. Trecerea în neființă s-a produs în locuința sa din București. A lăsat în urmă o soție și o fiică pe nume Dana, mama Mariei.

„L-a cunoscut pe bunicul ei uitându-se la filmările lui, din povestirile noastre şi din fotografii. Ştie că bunicul ei a fost un mare cântăreţ şi mai ales un om bun şi e mândră de acest lucru.

ADVERTISEMENT

Am auzit-o spunând că, dacă bunicul ar fi trăit, este sigură că pe ea ar fi iubit-o cel mai mult”, a declarat fiica lui Dan Spătaru, notează viva.ro. Marea bucurie a cântărețului a stat mereu în aplauzele publicului.

ADVERTISEMENT
Tags: