Life

Cine este Grațiela, stră-stră-nepoata lui Constantin Brâncuși. E stabilită în SUA și a fost căsătorită cu un mare actor american

Cine e Grațiela, stră-stră-nepoata lui Constantin Brâncuși, care e stabilită în SUA de câțiva ani. A fost căsătorită cu un mare actor american.
23.06.2023 | 22:34
Cine este Gratiela strastranepoata lui Constantin Brancusi E stabilita in SUA si a fost casatorita cu un mare actor american
Cine este Grațiela, stră-stră-nepoata lui Constantin Brâncuși. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Ioana Grațiela Brâncuși, stră-stră-nepoata lui Constantin Brâncuși, este actriță și e stabilită în SUA de mai mult timp. Până în 2021, a fost căsătorită cu un cunoscut actor american.

Cine este stră-stră-nepoata lui Constantin Brâncuși

În vârstă de 33 ani, stră-stră-nepoata lui Constantin Brâncuși a urmat studiile Facultății de Jurnalism din București. Este stabilită de mai mulți ani în SUA și face parte din The Actors’ Gang, un teatru experimental fondat în 1981. Din acest grup de actori face parte și Tim Robbins.

ADVERTISEMENT

Grațiela are un rol în “1883”, un prequel al serialului “Yellowstone”. Actrița joacă împreună cu Tim McGraw, Faith Hill, Sam Elliott și Marc Rissman, acesta din urmă fiind soțul Anei Ularu.

În serialul “1883”, stră-stră-nepoata lui Constantin Brâncuși joacă rolul unei femei de etnie romă. Actrița a declarat, în cadrul unui interviu, că rolul este unul foarte potrivit pentru ea, din moment ce provine dintr-o familie ale cărei rădăcini se află în comunitatea romă și greacă.

ADVERTISEMENT

“Trebuie să fii înrădăcinat în cultura romă pentru a o înțelege, nu este ceva omogen, depinde de pe ce teritoriu te afli. Fiecare trib este diferit. Am avut norocul să am acces la prietenii și familia tatălui meu, iar unii fac parte dintr-un trib tradiționalist, astfel că informația pe care am primit-o a fost foarte valoroasă.

Am putut vorbi cu cel mai bun prieten al tatălui meu. În comunitățile de romi, dacă un conflict trebuie rezolvat, au propriul lor «tribunal», condus de cei mai înțelepți bărbați din comunitate, iar el este unul dintre acești bărbați.

ADVERTISEMENT

Un alt aspect care m-a ajutat este faptul că eu, la rândul meu, sunt un imigrant. Vin dintr-o țară care a fost sub un regim comunist până în 1989”, a declarat Grațiela Brâncuși pentru roseandivyjournal.com, citată de adevarul.ro.

Grațiela Brâncuși are o carieră de succes în lumea actoriei. A mai avut un rol și în serialul “Mayor of Kingstown”, de la Paramount+. Actrița mai este pasionată de citit și de fotografie.

ADVERTISEMENT

Grațiela Brâncuși a fost căsătorită cu Tim Robbins

În 2016, Tim Robbins, actor premiat la Oscar, a vizitat România cu proiectul teatrului experimental. Starul a fost invitat la Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu, acolo unde a cunoscut-o și pe Grațiela Brâncuși.

Actorul, care a avut o relație și cu Susan Sarandon, a fost căsătorit în secret cu Grațiela, în perioada 2017 – 2021. S-a aflat despre căsătoria lor abia după ce au depus actele de divorț.

ADVERTISEMENT
Tags:
VIDEO Singurul filmuleț cu Bruce Lee într-o luptă MMA! Imagini incredibile publicate după...
VIDEO Singurul filmuleț cu Bruce Lee într-o luptă MMA! Imagini incredibile publicate după jumătate de secol
Lovitură de teatru în dosarul tragediei de la 2 Mai: judecătoarea Ancuța Popoviciu,...
Lovitură de teatru în dosarul tragediei de la 2 Mai: judecătoarea Ancuța Popoviciu, recuzată și transferată în aceeași zi
BREAKING NEWS! Incendiu cu degajări mari de fum lângă stadionul DINAMO! Autoritățile au...
BREAKING NEWS! Incendiu cu degajări mari de fum lângă stadionul DINAMO! Autoritățile au intervenit în forță!
Ciprian are un service auto mobil, iar afacerea sa este înfloritoare. Cât te...
Ciprian are un service auto mobil, iar afacerea sa este înfloritoare. Cât te costă dacă ai făcut pană şi chemi mecanicii la faţa locului
Uitat de lume într-un azil de bătrâni, Irinel Columbeanu a primit o veste...
Uitat de lume într-un azil de bătrâni, Irinel Columbeanu a primit o veste uriaşă din partea judecătorilor. Decizia e definitivă
Ultima oră / Îndrăgita actriță a ajuns în stare gravă la spital, în...
Ultima oră / Îndrăgita actriță a ajuns în stare gravă la spital, în urma unui accident. 'Va fi o recuperare lungă'
Guvernul „arde” bătrânii la buzunare. Cine sunt seniorii care nu primesc nimic în...
Guvernul „arde” bătrânii la buzunare. Cine sunt seniorii care nu primesc nimic în plus la pensie
Scene șocante în Parlamentul României. Doi deputați s-au luat la bătaie. Ce a...
Scene șocante în Parlamentul României. Doi deputați s-au luat la bătaie. Ce a urmat apoi
Schimbări uriașe pentru milioane de români. Se modifică totul la pensie
Schimbări uriașe pentru milioane de români. Se modifică totul la pensie
Anamaria Prodan, detalii intime despre relaţia cu Ronald Gavril: „Acesta este avantajul să...
Anamaria Prodan, detalii intime despre relaţia cu Ronald Gavril: „Acesta este avantajul să ai un iubit mai tânăr”
Șofer român de TIR, reacție uluitoare când e prins într-o parcare din Belgia...
Șofer român de TIR, reacție uluitoare când e prins într-o parcare din Belgia că dormea în camion. „Șeful preferă să plătească amenda, e mai ieftin decât hotelul”
Irinel Columbeanu, prima veste bună de când e la azil. Fostul soț al...
Irinel Columbeanu, prima veste bună de când e la azil. Fostul soț al Monicăi Gabor scapă de problemele cu banii? Ce veste a primit