Life

Sidonia Spătaru, văduva lui Dan Spătaru, primește semne de dincolo de la artist. Ce i s-a întâmplat

Soția lui Dan Spătaru, Sidonia Spătaru, spune că primește semne de dincolo, de la artist: ”Eu nu credeam, până nu mi s-a întâmplat”, precizează ea.
10.01.2023 | 12:30
Sidonia Spataru vaduva lui Dan Spataru primeste semne de dincolo de la artist Ce i sa intamplat
Cum este Sidonia ajutată de Dan Spătaru, din lumea de dincolo. Sursa foto: Prima TV, facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Sidonia Spătaru a vorbit despre regretatul ei soț, artistul Dan Spătaru. Deși au trecut 18 ani de când acesta a murit, fosta balerină încă îi duce dorul și spune că primește semne de la el.

Sidonia Spătaru, ajutată de Dan Spătaru, din lumea de dincolo

Sidonia Spătaru a mărturisit, de curând, în cadrul unui interviu că solistul îi arată adesea că se află printre cei vii, dar și că o ajută atunci când are probleme.

ADVERTISEMENT

Fosta balerină a mai dezvăluit că nu puține au fost momentele când a mers la mormântul lui să se roage, iar după ce pleca totul se rezolva ca printr-o minune.

De altfel, problemele de sănătate pe care le-a avut în ultima vreme au făcut-o pe Sidonia să nu iasă din casă de sărbători.

ADVERTISEMENT

”Nu am ieșit din casă până în 4 ianuarie. Sunt 18 ani de când fac sărbătorile fără soțul meu. Dan a murit în urmă cu 18 ani. A plecat de mulți ani, dar și acum îmi dă semne, că e cu noi.

După ce îți moare cineva drag, ți se arată niște semne. Eu nu credeam, până nu mi s-a întâmplat. Atâtea lucruri care s-au dovedit că nu au fost o coincidență. Uite că nu e așa!

ADVERTISEMENT

Mă rugam la el la el la cimitir și aveam probleme. Și mi se rezolvau problemele, în câteva zile sau o săptămână. Eu am trăit aceste lucruri. Se dau niște semne de la cei plecați”, a detaliat Sidonia Spătaru pentru Viva.ro

Sidonia Spătaru, multiple probleme de sănătate

Văduva lui Dan Spătaru încă nu s-a vindecat de pierderea lui și a mai mărturisit că se află de 18 ani într-o stare de depresie, care nu îi permite să mai vadă viața roz.

ADVERTISEMENT

De altfel, în 2022, Sidonia s-a ales cu mâna ruptă după ce a alunecat pe un canal, recuperarea fiind una foarte grea. Asta după ce în 2021 a suferit o operație la coloană.

Dan Spătaru și Sidonia au fost căsătoriți din 1974 până în 2004, an în care interpretul celebrei melodii, ”Drumurile noastre”, a decedat, la vârsta de 65 de ani.

ADVERTISEMENT